Tι είπε ο Ρονάλντο στον Μπουρούση!

Tι είπε ο Ρονάλντο στον Μπουρούση!

Αντώνης Καλκαβούρας
Tι είπε ο Ρονάλντο στον Μπουρούση!

bet365

Το gazzetta.gr εισχώρησε στην χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ρεάλ Μαδρίτης και παρουσιάζει τους σπαρταριστούς διαλόγους των ποδοσφαιριστών και των καλαθοσφαιριστών. Θαυμαστής του Σπανούλη, ο Τσάμπι Αλόνσο!

Αφορμή για την συνεύρεση του τμήματος ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αποτέλεσε το ετήσιο εορταστικό γεύμα που παραθέτει η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης στους ποδοσφαιριστές και τους μπασκετμπολίστες της ομάδας, ενόψει των Χριστουγέννων. Ο πρόεδρος της “βασίλισσας” υποδέχθηκε τα μεγάλα αστέρια των “μερένχες” στην αίθουσα δεξιώσεων του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” και φέτος, το παρών έδωσε κι ένας δικός μας, ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο 30χρονος Έλληνας διεθνής σέντερ, που έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν και έχει “κερδίσει” τους φιλάθλους της πρωταθλήτριας Ισπανίας, είναι από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς στα αποδυτήρια της ομάδας και μαζί με το Νίκολα Μίροτιτς, έχουν “συνθέσει” ένα αχώριστο δίδυμο, και όποτε τους επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους, παρακολουθούν από κοντά τους εντός έδρας αγώνες των “γκαλάκτικος”.

Το τραπέζι του Μπουρούση

Έτσι λοιπόν, η χθεσινή γιορτή του συλλόγου, αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να γνωριστούν όλοι με όλους, να φάνε, να πιούνε και να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία της αγωνιστικής περιόδου σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Ο Μπουρούσης (μαζί με τον Μίροτιτς και τον Σαλάχ Μεχρί) βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τους Καρίμ Μπενζεμά, Ραφαέλ Βαράν και Άλβαρο Αρμπελόα, ενώ ακριβώς δίπλα του κάθισε εκ των αρχηγών, Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος μάλιστα μιλάει καλά αγγλικά και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Έλληνα ψηλό. Μεταξύ άλλων, του είπε ότι παρακολούθησε τον τελικό της Ευρωλίγκα στο Λονδίνο και ότι έμεινε εντυπωσιασμένος από την απόδοση του Βασίλη Σπανούλη!

Η γνωριμία και οι οικειότητες με τον CR-7!

Εγκάρδια συνομιλία με τον Καρδιτσιώτη σέντερ, είχε και ο διοικητικός ηγέτης της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πορεία της αποθεραπείας του (υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό) και του ευχήθηκε να επιστρέψει το συντομότερο υγιής, ενώ αμέσως μετά το φαγητό, οι παίκτες έκαναν τα καθιερωμένα πηγαδάκια, απολαμβάνοντας τον καφέ τους. Την παράσταση έκλεψε φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ήταν πολύ φιλικός και ευδιάθετος με όλους, πήρε μέρος σε όλες τις συζητήσεις και έβγαλε ουκ ολίγες φωτογραφίες. Ο πρώτος σκόρερ της Primera Division, μάλιστα αστειεύτηκε για πολύ ώρα με τους τρεις ψηλούς της Ρεάλ και μάλιστα κάποια στιγμή “συνελήφθη” στην αγκαλιά του Μπουρούση.

Μπασκετόφιλοι ο Μαρσέλο και ο Πέπε!

Ο πρώην παίκτης της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, έβγαλε φωτογραφία με τον ιερό τέρας που ακούει στο όνομα Ζινεντίν Ζιντάν, κουβέντιασε και με τον Γάλλο σέντερ-φορ, Καρίμ Μπενζεμα, που γνωρίζει καλά τον Τζαμέλ Αμπντούν και άκουσε αρκετούς ποδοσφαιριστές της Ρεάλ, ότι θα επισκεφτούν σύντομα το Παλάθιος ντε Ντεπόρτες σε κάποιο από τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας μπάσκετ, ακολουθώντας το παράδειγμα των Μαρσέλο και Πέπε, που χάνουν παιχνίδι, μόνο όταν βρίσκονται εκτός Μαδρίτης.

Το φιλανθρωπικό πρόσωπο

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, όλοι οι αθλητές της Ρεάλ μοιράστηκαν σε γκρουπ και με τη συνοδεία των παραγόντων της ομάδας, επισκέφτηκαν νοσοκομεία και ιδρύματα της Μαδρίτης, που φιλοξενούν άρρωστα και ορφανά παιδιά. Ο Μπουρούσης βρέθηκε στην ίδια “παρέα” με τον ταλαντούχο δεξιό οπισθοφύλακα, Ντιέγκο Καρβαχάλ που πέρυσι έκανε θραύση στην Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν και με τον Γιέσε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα