O Παναιτωλικός και το παριζάκι «Πανέτος»!

Gazzetta team
O Παναιτωλικός και το παριζάκι «Πανέτος»!

bet365

Ο Παναιτωλικός μπορεί τις τελευταίες αγωνιστικές να πήρε την... κάτω βόλτα, αλλά η δυναμική του στον νομό Αιτωλοακαρνανίας παραμένει μεγάλη και εκτός γηπέδου!

Συγκεκριμένα η εταιρία «ΑΥΦΑΝΤΗΣ», που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους χορηγούς της ομάδας του Αγρινίου παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας το παριζάκι που έχει το όνομα «ΠΑΝΕΤΟΣ», όπως λέγεται δηλαδή και η μασκότ του συλλόγου!

Τα... αποκαλυπτήρια του νέου προϊόντος που είναι... εναρμονισμένο με τα χρώματα του Παναιτωλικού (το κίτρινο και το μπλε) έγιναν σε εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της εταιρίας όπου προσκεκλημένοι ήταν διοικητικοί παράγοντες της ΠΑΕ, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας και το σύνολο των ποδοσφαιριστών!

Ο ισχυρός άντρας της εταιρίας Γιώργος Αϋφαντής στην σύντομη ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων: «Ως χορηγοί της ομάδας αρκετά χρόνια, επιδιώκουμε να στηρίξουμε όσο μπορούμε την προσπάθεια του Παναιτωλικού. Παρουσιάζουμε σήμερα ένα νέο προϊόν που έχει σχέση με τον Παναιτωλικό.

Το παριζάκι “ΠΑΝΕΤΟΣ”. Εύχομαι οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού να αγκαλιάσουν το παριζάκι “ΠΑΝΕΤΟΣ” όπως έχουν αγκαλιάσει και την ομάδα και τα αποτελέσματα να είναι καλά. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα, τη διοίκηση, το φίλαθλο κόσμο και όσους στηρίζουν τον Παναιτωλικό. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον πρόεδρο κ. Φώτη Κωστούλα για τη συνεργασία και τη βοήθεια της υλοποίησης της ιδέας που είχαμε».

Την διοίκηση του Παναιτωλικού εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ Θωμάς Σπύρου που τόνισε ότι ο σύλλογος θέλει να ανταποδίσει την στήριξη που παρέχουν εταιρίες της περιοχής!


 

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα