Η κλήρωση Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Η κλήρωση Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ

bet365

Από τη Νιον της Ελβετίας έρχονται τα... σπουδαία για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, που μάθουν στη σημερινή (13:00, Novasports, ΔΤ) κλήρωση τους αντιπάλους τους σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουροπα Λιγκ αντίστοιχα.

Τη βοήθεια της τύχης περιμένουν σήμερα τόσο οι «ερυθρόλευκοι», όσο κι ο Δικέφαλος του Βορρά, που θα μάθουν το μεσημέρι τον επόμενο αντίπαλό τους για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ αντίστοιχα.

Η κλήρωση για τους Πειραιώτες θα γίνει στις 13:00 κι ενώ τους περιμένουν μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του μία εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Μοναδική με την οποία δεν μπορεί να κληρωθεί είναι η Παρί Σ.Ζ., την οποία αντιμετώπισε και στους ομίλους.

Συγκεκριμένα οι όμιλοι διαμορφώνονται ως εξής:

Πρώτοι: Μαν. Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα.

Δεύτεροι: Λεβερκούζεν, Γαλατάσαραϊ, Ολυμπιακός, Μάντσεστερ Σίτι, Σάλκε, Άρσεναλ, Ζενίτ, Μίλαν.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 18 ή 19 και 25 ή 26 Φεβρουαρίου στην έδρα των δεύτερων, ενώ οι επαναληπτικοί στις 11 ή 12 και στις 18 ή 19 Μαρτίου.

Τα... μεγαθήρια και οι «βατοί» για ΠΑΟΚ

Η κλήρωση για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ θα γίνει στις 14:00, με τον ΠΑΟΚ, να βρίσκεται στους «αδύνατους» μετά την ισοπαλία με την Άλκμααρ και τη 2η θέση που πήρε. Πλέον περιμένει ένα... δώρο από την κληρωτίδα, αφού ανάμεσα στους πιθανούς αντιπάλους του βρίσκονται αφενός όσοι αποκλείστηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ κι αφετέρου ομάδες όπως οι Βαλένθια, Φιορεντίνα και Σεβίλλη, που σαφώς θέλει να αποφύγει.

Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 20 και 27 Φεβρουαρίου, με τα πρώτα παιχνίδια να γίνονται στην έδρα των «αδύνατων» και τις ρεβάνς σε αυτή των «ισχυρών». Υπάρχει και εδώ ο περιορισμός για τις ομάδες που βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο στην πρώτη φάση ή που είναι από την ίδια χώρα, ενώ ο Δικέφαλος θα μάθει σήμερα και τον αντίπαλό του στους «16», εφόσον φυσικά έχει προκριθεί (13 και 20 Μαρτίου οι αγώνες).

Δείτε πως έχουν διαμορφωθεί τα δύο γκρουπ:

Ισχυροί: Βαλένθια (Ισπανία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία), Φιορεντίνα (Ιταλία), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία), Γκενκ (Βέλγιο), Σεβίλλη (Ισπανία), Λιόν (Γαλλία), Τραμπζονσπόρ (Τουρκία), Τότεναμ (Αγγλία), Άλκμααρ (Ολλανδία), Νάπολι (Ιταλία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία), Βασιλεία (Ελβετία).

Αδύνατοι: Σουόνσι (Αγγλία), Τσερνομόρετς (Ουκρανία), Έσμπιεργκ (Δανία), Μάριμπορ (Σλοβενία), Ντνίπρο (Ουκρανία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία), Μπέτις (Ισπανία), Λάτσιο (Ιταλία), Ανζί (Ρωσία), ΠΑΟΚ (Ελλάδα), Άγιαξ (Ολλανδία), Γιουβέντους (Ιταλία), Πόρτο (Πορτογαλία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία).

 

Τελευταία Νέα