Για την πρόκριση και την «εκδίκηση»

Για την πρόκριση και την «εκδίκηση»

Gazzetta team
Για την πρόκριση και την «εκδίκηση»

bet365

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Αστέρα Βάρης με στόχο τη νίκη για το Κύπελλο Γ' Εθνικής σε μία αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από το gazzetta.tv (14:30)!

Την ευκαιρία να πάρει μία άτυπη «εκδίκηση» έχει η ΑΕΚ το μεσημέρι της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Βάρης στο πλαίσιο του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα της Βάρης είχε πάρει την ισοπαλία για το πρωτάθλημα με 1-1, κάτι που δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες του Δέλλα.

Στα αγωνιστικά ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Καραγκιολίδη ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες μέρες, με τον νεαρό Παναγιώτη Ντούνη να παίρνει τη θέση του. Εκτός αποστολής και ο Ανάκογλου, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Βούρας, Ντούνη, Αργυρίου, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Παυλής, Γεωργέας, Γροντής, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Κορδέρο, Πόποβιτς, Τσουκαλάς, Τσούπρος, Τσεβά, Ράμα, Ρόβας, Κατσικάς, Σταθάκης Τζανετόπουλος.

Από την πλευρά του ο Αστέρας Βάρης με οδηγό το ματς του πρωταθλήματος θα προσπαθήσει να κάνει άλλη μία έκπληξη. Βέβαια, όλοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα και γι αυτό θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Ούσιος, Σχίζας, Σκουρλής, Κοπελας, Πλίτσης, Φουστέρης, Μίχος, Ζώνας, Παπαδημητρόπουλος, Ανδρεαδάκης, Καζαντζης, Μαρινάκης, Ιωάννου, Κόκκαλης, Καρδαμίτσης, Χριστόπουλος, Φωτεινός, Κοτζάι, Μπράχος, Κωβαίος, Σινάνι, Κώζης, Κουσιάκης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα