Το παραμύθι εδώ τελειώνει...

Το παραμύθι εδώ τελειώνει...

Gazzetta team
Το παραμύθι εδώ τελειώνει...

bet365

...στη Λεωφόρο κανείς δε θα γλιτώνει, τραγουδά η πράσινη εξέδρα, ωστόσο τα αποτελέσματα φέτος γράφουν αρνητικο ρεκόρ στην ιστορία 55 ετών της Α' Εθνικής

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας και το έδειξε περίτρανα και χθες, αφού η Θύρα 13 παρέμεινε στη θέση της για πολύ ώρα μετά το τελευταίο σφύριγμα τραγουδώντας συνθήματα και το πάρτι συνεχίστηκε και μετά γύρω - γύρω από τη Λεωφόρο.

Η ήττα από τον Ατρόμητο δεν πτόησε τους οπαδούς του τριφυλλιού που τραγουδούσαν για την αγαπημένη τους ομάδα, όμως, το 1-2 από τους Περιστεριώτες... στοίχσε στον Παναθηναϊκό. Αυτή ήταν η τρίτη εντός έδρας ήττα στον πρώτο γύρο για τον Παναθηναϊκό, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην 55χρονη παρουσία του στην Α' Εθνική!

Η αρχή έγινε με τον Πανθρακικό (1-2) την 8η αγωνιστική και συνεχίστηκε με τον Ολυμπιακό (0-1), ενώ ολοκληρώθηκε χθες από τον Ατρόμητο (1-2), για να κάνει ακόμα ένα αρνητικό ρεκόρ το Τριφύλλι. Η χθεσινή ήττα από τους Περιστεριώτες στη Λεωφόρο άλλωστε ήταν η τρίτη φετινή στο γήπεδό του, πριν ακόμα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν, δηλαδή στην 55χρονη παρουσία των «πρασίνων» στην Α' Εθνική!

Ακόμα και τη σεζόν 2006-07 άλλωστε όπου ο Παναθηναϊκός τελείωσε με πέντε εντός έδρας ήττες, μόνο οι δύο εξ αυτών ήταν στον πρώτο γύρο, ενώ και το 1966-67 όπου ξεκίνησε με δύο ήττες στη Λεωφόρο από Προοδευτική και Ολυμπιακό, μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου δεν έχασε ξανά. Άλλες δύο χρονιές έχουν υπάρξει πάντως με δύο εντός έδρας ήττες στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα το 1982-83 και το 1991-92.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα