Ματσάρι: «Δεν ξεχνιέται η Νάπολι»

Ματσάρι: «Δεν ξεχνιέται η Νάπολι»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Ματσάρι: «Δεν ξεχνιέται η Νάπολι»

bet365

Το πρόγραμμα του Campionato λέει Νάπολι-Ιντερ το βράδυ της Κυριακής και ο Βάλτερ Ματσάρι ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο «Σαν Πάολο».

Ο Ματσάρι ήταν αυτός που με δουλειά τεσσάρων ετών αναμόρφωσε τους Παρτενοπέι και τώρα ετοιμάζεται να τους αντιμεωπίσει στην έδρα τους, με τους δημοσιογάφους να τον ρωτάνε το Σάββατο για το τι υποδοχή περιμένει.

«Η Νάπολι έχει πολλούς οπαδούς και λογικά το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Οι έξυπνοι και ισορροπημένοι άνθρωποι πιστεύω ότι θα αναγνωρίσουν την προσφορά του καθενός. Δεν είναι εύκολο να ξεχάσεις τέσσερα χρόνια και προφανώς το μυαλό μου αυτή τη στιγμή γυρίζει σε αυτά τα χρόνια καθώς έζησα πολλά συναισθήματα, πολλές όμορφες στιγμές εκεί. Παρ' όλα αυτά, προετοιμάζω αυτό τον αγώνα με στόχο το καλύτερο για την ομάδα μου», απάντησε ο προπονητής της Ιντερ, που δε θέλησε να απαντήσει ευθέως στις -όχι και λίγες- μπηχτές εναντίον του από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, από το καλοκαίρι κι έπειτα.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Αρχισα την καριέρα μου στη Serie C2 και πάντα με εκτιμούσαν για τη δουλειά μου. Οι οπαδοί θα πρέπει να σέβονται όχι μόνο τη δουλειά ενός προπονητή αλλά και τις αποφάσεις του γιατί είμαι επαγγελματίας».

Οπως και να έχει, για την Ιντερ δεν υπάρχει η ήττα σε αυτό το παιχνίδι καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα μείνει στο -7 από την 3η Νάπολι, με τον Ματσάρι να λέει πως «ανέλαβα την Ιντερ από την αρχή της σεζόν ενώ στη Νάπολι είχα πάει στα μισά. Αυτό που κατάλαβα τις τελευταίες μέρες είναι ότι όσο καλύτερα πράγματα κάνεις, τόσο ανεβάζεις τον πήχη. Θα έπρεπε, όμως, να υπάρχει μια πιο δίκαιη λογική και να μην ζητάς συνεχώς περισσότερα γιατί μετά γίνονται δύσκολα τα πράγματα. Μπορώ να συνεχίσω πάνω στο πλάνο που έχουμε, για όσο καιρό οι οπαδοί θα στηρίζουν. Νομίζω πως η Ιντερ πηγαίνει καλύτερα από ό,τι θα περίμενε κανείς και θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς αν δεν κάναμε κάποια λάθη με την Σαμπντόρια και την Πάρμα. Θελω να δω στο Σαν Πάολο μια ομάδα με διαφορετική νοοτροπία σε σχέση με τις τελευταίες αγωνιστικές».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Ματσάρι διέψευσε και τα ρεπορτάζ των ιταλικών εφημερίδων, σύμφωνα με τα οποία οι σκέψεις του για τον Ερικ Τοχίρ δεν είναι και οι καλύτερες.

«Είναι αστείο γιατί αισθάνομαι και πιστεύω ακριβώς το αντίθετο. Είμαι αρκετά έμπειρος και ξέρω πότε κάποιος προσπαθείνα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα. Υπάρχει αρμονία μεταξύ του προπονητή και της διοίκησης και δε χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο».

 

SERIE A Τελευταία Νέα