«Με έχει καταστρέψει η π.... η ΑΕΚ»

«Με έχει καταστρέψει η π.... η ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Με έχει καταστρέψει η π.... η ΑΕΚ»

bet365

Δριμεία επίθεση κατά του δικηγόρου Χάρη Οικονομόπουλου και βαριές ύβρεις κατά της ΑΕΚ από τον Μάκη Ψωμιάδη στη συνέχεια της δίκης της οικογένειάς του.

Συνεχίστηκε σήμερα στο εφετείο Αθηνών η δίκη της οικογένειας Ψωμιάδη. Στη σημερινή συνεδρίαση ο Μάκης Ψωμιάδης εξαπέλυσε επίθεση κατά του συνήγορου υπεράσπισης, Χάρη Οικονομόπουλου, με βαριές ύβρεις σε βάρος της ΑΕΚ τονίζοντας πως αυτή έχει καταστρέψει τη ζωή του.

Μάλιστα, ζήτησε και νέα διακοπή, ώστε να παρασταθεί ο βασικός του συνήγορος, κ. Ηρειώτηςβε, που στις προηγούμενες συνεδριάσεις δήλωσε αποχή, όπως και σήμερα. «Είμαι ο βασικός κατηγορούμενος και όλοι έχετε στρέψει το βλέμμα σας πάνω μου.

Τον παρακαλάω καθε μέρα να έρθει, δεν με νοιάζουν οι διαμάχες σας. Έχω μόνο τον κ. Μυλωνόπουλο και έχετε στραφεί όλοι εναντίον μου» είπε. Λίγο αργότερα, το αίτημά του απορρίφθηκε, με τον πρόεδρο να σχολιάζει ότι δεν υπάρχει καμιά διαμάχη μεταξύ των παραγόντων.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Μ. Ψωμιάδης: Ο κ. Ηρειώτης ήταν και στις προηγούμενες δίκες και ξέρει την υπόθεσή μου. Κάθομαι να με δικάσετε αλλά θέλω τον υπερασπιστή μου και το δικαίωμα στη δίκαιη δίκη.

Πρόεδρος: Ανεχόμαστε τα πάντα για να σας διευκολύνουμε.

Μ.Ψ.: Εγώ υποφέρω περισσότερο κύριε πρόεδρε....

Η μεγαλύτερη έκρηξη του Μάκη Ψωμιάδη είχε προηγηθεί σε ολιγόλεπτη διακοπή. Αφορμή στάθηκε συζήτηση του πληρεξουσίου δικηγόρου της πολιτικής αγωγής Χάρη Οικονομόπουλου με μάρτυρα- υπάλληλο του ΣΔΟΕ.

Μ. Ψωμιάδης: Χαρούλη κάνεις μάθημα στους σδοΐτες;

Συνήγορος υπεράσπισης: Έλα ρε Μάκη...

Μ. Ψωμιάδης: Όχι έλα... Στα 57 μου θα με κάνει αδελφή ο Οικονομόπουλος; Όχι. Δεν έχω πάρει τίποτα. Με έχει καταστρέψει η που.... η γα.... η ΑΕΚ και καταστραφηκε η οικογένειά μου. Αλλά δεν θα με πανε στα 4, θα με πανε όρθιο.

ΣΔΟΕ κατά Ψωμιάδη
Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο υπάλληλος του ΣΔΟΕ, κ. Μυκονιάτης, κατέθεσε κατά του Μάκη Ψωμιάδη και αναφέρθηκε στον Αντώνη Κατσαρό -κατηγορούμενος που απουσίαζε- λέγονταας για τις εργασίες για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Ο κ. Κατσαρός δήλωνε εργολαβος αλλά δεν είχε βιβλία, εργαλεία ή μηχανήματα. Τίποτα. Ηταν ένα πρόσωπο που ειχε σχέση με την ΠΑΕ -ήταν πορτιέρης στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας- και πιθανώς είχε σχέση με το Μάκη Ψωμιάδη. ο πρόεδρος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάκης Ψωμιάδης, με τον δ.σ. Χαρίλαο Ψωμιάδη του Γεωργίου πήγαιναν... σάκους με χρήματα στην τράπεζα. Υποτίθεται πως ενημέρωναν τον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ. Παρών ήταν και ο Κατσαρός. Ουσιαστικά τροφοδοτούσαν το λογαριασμό και την ίδια στιγμή γινόταν ανάληψη, χωρίς καν να γίνει καταμέτρηση χρημάτων, πράγμα που ήταν λάθος από πλευράς της τράπεζας. Τα χρήματα έμεναν ελάχιστα στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα