ΠΑΟΚ για πρωτιά

ΠΑΟΚ για πρωτιά

Γιώργος Βροντάκης
ΠΑΟΚ για πρωτιά

bet365

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Άλκμααρ στην Τούμπα (22:05, ΑΝΤ1) και θέλει να τερματίσει πρώτος στον όμιλο.

Η ολλανδική ομάδα προανήγγειλε πως δεν θα παίξει με όλους τους βασικούς της, αλλά αυτό δεν πρόκειται να το κάνει ο Χουμπ Στέφενς.

Ο Ολλανδός προπονητής του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κατσουράνη, Βίτορ. Δεξί μπακ θα είναι ο Κίτσιου και αριστερό ο Λίνο.

Στη μεσαία γραμμή την τριάδα των χαφ θα αποτελέσουν οι Τζιόλης, Λάζαρ και Κωνσταντινίδης, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Στοχ, Λούκας και Αθανασιάδης. Στην αποστολή βρίσκονται και οι Γιακουμής, Σαλπιγγίδης, Κατσικάς, Ολίσε, Γεωργιάδης και Πόζογλου.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντικ Άντβοκαατ έχει ως προτεραιότητα το πρωτάθλημα και αναμένεται να ξεκινήσει με τον Ντε Βίντερ κάτω από τα δοκάρια, ενώ τα στόπερ θα αποτελέσουν οι Λαμ και Χουντ. Στα δεξιά θα είναι ο Ρέινερ και αριστερά ο Χαπς.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Γκουντέλι, Όφερτουμ και Γκόρτερ και μπροστά οι Λιούις, Άντβιτς και Μπερχούις. Την αποστολή συμπληρώνουν οι οι Εστέμπαν, Γιόχανσον, Γκούντμονσον, Βάιτενς, Φαν Όβερουμ, Χέι και Ντο Σάντος.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα