Άμεσες εξελίξεις με Πελέ

Δημήτρης Τομαράς
Άμεσες εξελίξεις με Πελέ

bet365

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διεργασίες για την πώληση του Πελέ με τον Ολυμπιακό να παραμένει ένας εκ των πιθανών προορισμών του. Στην Αθήνα η Κοουέρνοβα, συνεργάτιδα του Μέντες.

Η Ναταλία Κοουέρνοβα, συνεργάτιδα του Ζόρζε Μέντες, είναι σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες στην Αθήνα και για την υπόθεση του Πελέ. Η παρουσία της Ρωσίδας μάνατζερ στην χώρα μας συνδέεται και με την περίπτωση του Πορτογάλου -για τον οποίο γίνονται συζητήσεις και με τον Ολυμπιακό- και με εκείνη του Ρομπέρτο, μέρος των δικαιωμάτων του οποίου έχει το γραφείο του ισχυρού Πορτογάλου ατζέντη. Στον Εργοτέλη έχουν ήδη στα χέρια τους προσφορές με τον Ολυμπιακό και συλλόγους από Ρωσία και Γαλλία να είναι ακόμα στο... παιχνίδι της απόκτησής του και θα αποφασίσουν λίαν συντόμως για το που θα καταλήξει ο παίκτης. Όπως όλα δείχνουν μπορεί να επέλθουν εξελίξεις ακόμα και μέσα στις προσεχείς ώρες καθότι συνεχίζονται οι επαφές για την πώληση του παίκτη. Στο Λιμάνι πάντως θα ήθελαν να μειωθεί το ποσοστό των δικαιωμάτων που υπάρχουν πάνω στον Πελέ από τον Μέντες (σ.σ. που είναι στο 25%). Πληροφορίες από το Ηράκλειο πάντως αναφέρουν πως ο παίκτης μπορεί να υπογράψει μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα