Ξεπέρασε και Γιουβέντους ο Ολυμπιακός!

Ξεπέρασε και Γιουβέντους ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Ξεπέρασε και Γιουβέντους ο Ολυμπιακός!

bet365

Στην 26η θέση της ΟΥΕΦΑ ανέβηκε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί της Άντερλεχτ, αφήνοντας πίσω του και τη Γιουβέντους, μετά τη Λίβερπουλ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδα δεν πρόσφεραν πολύτιμους βαθμούς μόνο στην Ελλάδα ανεβάζοντάς την στην 11η θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης, αλλά «δούλεψαν» φυσικά και για τους ίδιους. Με το μπόνους των 5.000 βαθμών από την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός των 2.000 που έφερε η χθεσινή νίκη, οι Πειραιώτες σκαρφάλωσαν στην 26η θέση της ΟΥΕΦΑ όπως παρουσιάζουν το «Goal» και ο Ανδρέας Δημάτος!

Έτσι έκαναν άλμα δώδεκα θέσεων, σε σχέση με την 38η που είχαν τερματίσει πέρυσι, ενώ άφησαν έστω και οριακά πίσω τους την 27η Γιουβέντους (65.254 β.), αλλά και την 28η Αϊντχόφεν (64.562 β.) έχοντας πλέον στο ενεργητικό τους 65.600 βαθμούς. Τα πάντα βέβαια μπορεί να ανατραπούν σήμερα, όπου η «Γηραιά Κυρία» θα παίξει τα εναπομείναντα 60 λεπτά με τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη (διακόπηκε το ματς χθες λόγω της κακοκαιρίας χωρίς να υπάρχει σκορ) για την πρόκρισή της. Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεπεράσει τη Λίβερπουλ που βρίσκεται στην 30η θέση.

Από εκεί και πέρα εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» πάρουν μία ισοπαλία σε κάποιο από τα δύο παιχνίδια της επόμενης φάσης, τότε θα ξεπεράσουν και τους 18.000 βαθμούς, φτάνοντας στην κορυφαία σεζόν τους στην τρέχουσα πενταετία στα ευρωπαϊκά κύπελλα, από πλευράς συντελεστή. Και φυσικά αυτή τη σεζόν θα την έχουν μαζί τους για ακόμα πέντε χρόνια!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα