Του έλειπε και το βρίσκει…

Του έλειπε και το βρίσκει…

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Του έλειπε και το βρίσκει…

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Παναθηναϊκό που αρχίζει και παίρνει γκολ από τους μέσους του και έτσι θα έρχονται πιο εύκολα οι νίκες και θα μειωθούν οι γκέλες.

Το πιο ευχάριστο για μένα γεγονός στη νίκη επί της Καλλονής δεν είναι τόσο το 4-0, όσο το γεγονός, ότι πήρε γκολ από τους μέσους του. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που λείπει από τον φετινό Παναθηναϊκό. Αυτά ήταν μόλις τα δύο πρώτα γκολ του Πράνιτς και το δεύτερο γκολ του Αμπέιντ.

Μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός σκόραρε κυρίως με τον Μπέργκ και σε κάποια ματς με τον Φιγκερόα που αποχώρησε. Η αλήθεια είναι ότι τα χαφ του δεν πάταγαν περιοχή και όποτε αυτό γινόταν δεν είχαν καλά τελειώματα. Πάνω σε αυτό το κομμάτι ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του δουλεύουν πολύ τον τελευταίο καιρό και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο. Φυσικά πρέπει να δούμε και τα επόμενα παιχνίδια, για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι αρχίζει και παίρνει γκολ από τους μέσους του ο Παναθηναϊκός.

Για παράδειγμα δεν έχει σκοράρει ακόμα ο Ζέκα, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι το γκολ δεν το έχει, αλλά πιστεύω ότι και αυτός με την δουλειά, που γίνεται θα κάνει σεφτέ σύντομα και θα βάλει ίσως και τα περισσότερα γκολ μέσα στην χρονιά σε σχέση με αυτά που έχει βάλει σε προηγούμενες περιόδους. O Aτζαγκούν έχει σκοράρει στα Χανιά με τον Πλατανιά και πιστεύω ότι μόλις προσαρμοστεί απόλυτα και φορμαριστεί επίσης θα βοηθήσει στο γκολ.

Και αν ο Παναθηναϊκός αρχίζει και παίρνει γκολ από τους μέσους του είναι βέβαιο, ότι θα έρχονται πιο εύκολα οι νίκες και θα μειωθούν οι γκέλες. Οσον αφορά τον Αναστασίου να πω ακόμα ότι του βγήκε η απόφαση να παίξουν με ανάποδα πόδια στα χαφ ο Πράνιτς και ο Ζέκα. Ο Πορτογάλος και σε προηγούμενα ματς έπαιξε μέσα αριστερά, αλλά ο Πράνιτς έπαιξε για πρώτη φορά μέσα δεξιά. Μέχρι τώρα τον βλέπαμε είτε στην κορυφή του ρόμβου, είτε μέσα αριστερά. Γιατί λέω, ότι του βγήκε η απόφαση του Αναστασίου; Διότι ο Πράνιτς συγκλίνοντας από δεξιά με το αριστερό, το καλό του πόδι είναι πιο εύκολο να σουτάρει και να σκοράρει όπως είδαμε. Επίσης ο Ζέκα παίζοντας αριστερά και συγκλίνοντας στον άξονα μπορεί να κάνει το ίδιο ενώ την Κυριακή έβγαλε και μία εξαιρετική πάσα στον Μπέργκ, εκεί που ο Σουηδός με εξαιρετικό πλασέ πέτυχε το υπέροχο γκολ.

Κλείνοντας να πω ότι πλέον έχουν βρει ρυθμό και σκοράρουν και ο Καρέλης και ο Κλωναρίδης. Ακόμα και σε παιχνίδια που δεν σκοράρουν δίνουν ασίστ για γκολ, όπως έκανε ο Κλωναρίδης την Κυριακή , που έδωσε έτοιμο γκολ στον Αμπέιντ, η ο Καρέλης την προηγούμενη εβδομάδα , όταν δημιούργησε με υπέροχο τρόπο τον γκολ του Μπέργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.