Θα είναι όλοι στην Τούμπα

Θα είναι όλοι στην Τούμπα

Gazzetta team
Θα είναι όλοι στην Τούμπα

bet365

Οι διεθνείς του Euro 2004 ανεβάζουν την ένταση των προπονήσεων ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τη Ρουμανία. Αμφίβολος μόνο ο Καραγκούνης.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι όλοι τους εκεί. Η Εθνική ομάδα που αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης το καλοκαίρι του 2004 στην Πορτογαλία θα βρεθεί έως και σε πλήρη σύνθεση και απόλυτη απαρτία στο γήπεδο της Τούμπας για έναν συλλεκτικό αγώνα απέναντι στην Ρουμανία του Γκεόργκι Χάτζι, για την ενίσχυση της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων – ΕΛΕΠΑΠ. Ακόμη και ο Γιώργος Καραγκούνης προσπαθεί αυτές τις μέρες να βρει τον τρόπο να εξασφαλίσει μια άδεια από την Φούλαμ, μολονότι αυτό φαντάζει πολύ δύσκολο αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα δεν επιτρέπουν την απουσία του, για να δώσει το παρών στην Τούμπα.

Η μόνη δεδομένη απουσία είναι αυτή του Οτο Ρεχάγκελ, ο οποίος είχε μια ανειλημμένη υποχρέωση, που δεν του επιτρέπει να δώσει το παρόν. “Είμαι ήσυχος, έχετε μεγαλώσει, είστε όλοι καλοί προπονητές”, είπε γελώντας στον Αγγελο Χαριστέα, που επικοινώνησε μαζί του, ο Βασιλιάς Οτο, στου οποίου τη θέση θα καθίσει την ερχόμενη Δευτέρα ο Γιάννης Τοπαλίδης. Ο Ελληνας προπονητής έχει ευχάριστο πονοκέφαλο για την 11αδα, αφού όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι και όλοι θέλουν μια θέση στο βασικό σχήμα.

Στην πλειονότητά τους οι - πρώην πλέον - ποδοσφαιριστές προπονούνται εντατικά προκειμένου να βρίσκονται την ερχόμενη Δευτέρα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η επιθυμία να γευτούν και να χαρίσουν καλές ποδοσφαιρικές στιγμές, να “θυμηθούν τα παλιά” και - φυσικά - να νικήσουν τους Ρουμάνους κρατούν την ομάδα του Euro 2004 σε εγρήγορση. Ο αρχηγός Θοδωρής Ζαγοράκης επικοινωνεί καθημερινά με τους συμπαίκτες, ώστε να ενημερώνεται σχετικά με τo αν τηρούν ή όχι το προπονητικό πρόγραμμα και αν κάνουν ή όχι “καλή ζωή”, αν τηρούν τον εσωτερικό κανονισμό.

“Γίνε ο 12ος παίκτης”!

Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις σε αυτή την προσπάθεια, ακόμη και αν δεν μπορείς να βρεθείς την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας, στον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να δεις και να χειροκροτήσεις ξανά την αγαπημένη σου Εθνική ομάδα. Μπορείς να αγοράσεις ένα εισιτήριο (τιμή 2 ευρώ) από ένα κατάστημα “Γερμανός” σε όλη την Ελλάδα, για να βοηθήσεις να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τα παιδιά που έχουν μείνει αβοήθητα.

Ο φιλικός αγώνας της Εθνικής του Euro 2004 με την Ρουμανία του Χάτζι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ζωντανά από τον ΟΤΕ TV.

 

Τελευταία Νέα