Κόντε: «Θα παίξουμε για τη νίκη»

Κόντε: «Θα παίξουμε για τη νίκη»

Κόντε: «Θα παίξουμε για τη νίκη»

bet365

Η Γιουβέντους θέλει την ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Γαλατασαράι για να προκριθεί αλλά Κόντε και Μπούφον σκέφτονται μόνο τη νίκη.

Το ματς της Τρίτης είναι τελικός για τους Μπιανκονέρι καθώς σε περίπτωση ήττας μένουν πρόωρα εκτός Champions League. Ο Αντόνιο Κόντε έλεγε τις προηγούμενες μέρες ότι «μόνοι μας τα μπλέξαμε και μόνοι μας θα πρέπει να τα ξεμπλέξουμε τώρα» και στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας ξεκαθάρισε πως η Γιούβε θα παίξει για τη νίκη και όχι για την ισοπαλία, που επίσης τη στέλνει στην επόμενη φάση.

«Είναι ένα ματς μία κι έξω, έχουμε παίξει κι άλλα τέτοια και ελπίζω ότι θα παίξουμε κι άλλα τέτοια φέτος. Ξέρουμε ότι θα έχουμε απέναντι μας ποδοσφαιριστές όπως οι Ντρογκμπά και Σνάιντερ, ξέρουμε ότι μας κάνει και η ισοπαλία αλλά η Γιουβέντους είναι μια ομάδα που έχει μάθει να μπαίνει στο γήπεδο για να κάνει το παιχνίδι της και αυτό θα κάνουμε κι αύριο. Θα παίξουμε για τη νίκη», τόνισε ο προπονητής των Τορινέζων, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ομάδα μπορεί να καλύψει την απουσία του Αντρέα Πίρλο.

Μπουφόν: «Ποτέ οπαδός δεν έβαλε γκολ»
Για το ματς της Τρίτης μίλησε και ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν η Γιουβέντους θα επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί της Γαλατασαράι και δεν έδειξε να αγχώνεται.

«Οπως είπα και την περσινή σεζόν στη Γλασκώβη, ποτέ δεν είδα οπαδό να βάζει γκολ. Ακόμη κι αν μπει κάποιος στον αγωνιστικό χώρο για να το βάλει θα ακυρωθεί οπότε είμαστε ήρεμοι. Γνωρίζουμε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη αλλά ξέρουμε και ότι όλα εξαρτώνται από το πώς θα είμαστε εμείς. Το γεγονός ότι μας ευνοούν δύο αποτελέσματα προσωπικά το θεωρώ καλό αλλά θα πρέπει να παίξουμε για τη νίκη».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα