Μέσι, Ρονάλντο, Ριμπερί και επίσημα!

Θάνος Σαρρής
Μέσι, Ρονάλντο, Ριμπερί και επίσημα!

bet365

Η FIFA και το France Football ανακοίνωσαν τους τρεις φιναλίστ για τη Χρυσή Μπάλα, με τον Λιονέλ Μέσι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Φρανκ Ριμπερί να μπαίνουν, όπως αναμενόταν, στην τελική ευθεία για το μεγάλο βραβείο! Δείτε τους προπονητές.

Ήταν κοινό μυστικό ότι οι τρεις σούπερ σταρ θα αποτελούσαν την... τρόικα που θα έφτανε μέχρι τέλους, με λίγους να δίνουν ελπίδες σε κάποιους, όπως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ότι θα μπορέσουν να κάνουν την έκπληξη. Ριμπερί, Ρονάλντο και Μέσι θα μάθουν στις 13 Ιανουαρίου στη Ζυρίχη ποιος θα πάρει το μεγάλο βραβείο της FIFA και του France Football, με τον Πορτογάλο να δέιχνει ότι είναι το φαβορί!

Θυμίζουμε ότι η διαδικασία ψηφοφορίας έκλεισε στις 29 Νοεμβρίου, με τους υπεύθυνους να συμπεριλαμβάνουν και τα μπαράζ για το Μουντιάλ, όπου ο CR7 έλαμψε στις αναμετρήσεις της χώρας του με τη Σουηδία.

Τον τίτλο του καλύτερου προπονητή θα διεκδικήσει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο Γιουπ Χάινκες και ο Γίργκεν Κλοπ. Ο Σκωτσέζος αποσύρθηκε κατακτώντας την Πρέμιερ Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει δύο ισχυρούς αντίπαλους. Ο Χάινκες έφτασε στο περίφημο τρεμπλ με τη Μπάγερν και δείχνει να αποτελεί το φαβορί, ενώ ο Κλοπ δημιούργησε την πολύ ελκυστική Ντόρτμουντ που έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσον αφορά την τριάδα που θα διεκδικήσει το βραβείο Puskas για το καλύτερο γκολ, αυτοί είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Νεμάνια Μάτιτς της Μπενφίκ και ο Νεϊμάρ, που φέτος πήρε μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα από τη Σάντος. Η Γερμανίδα Ναντίν Άνγκερερ, η Βραζιλιάνα Μάρτα και Αμερικανίδα Άμπι Γουάμπακ θα διεκδικήσουν τον τίτλο της καλύτερης παίκτριας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα