«Να καταλάβετε ότι παίζετε στην ΑΕΚ»

«Να καταλάβετε ότι παίζετε στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Να καταλάβετε ότι παίζετε στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα παρουσία Δέλλα και Λυμπερόπουλου.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ ήταν πυρ και μανία για την ισοπαλία με τον Αστέρα Βάρης στο Μενίδι και προειδοποίησε τους παίκτες της Ένωσης για το μέλλον τους, έπειτα από συνάντηση που είχε την Κυριακή το βράδυ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Σας το εχω ξαναπει και σας το ξαναλέω γιατί πρεπει να καταλάβετε οτι παίζετε στην ΑΕΚ και όταν αγωνίζεστε με την φανέλα της την εκπροσωπειτε στο γηπεδο μαζι με την ιστορια και τον κόσμο της. Δεν είναι δυνατόν να απογοητεύετε ετσι τον κόσμο που παρα την πίκρα του για το γεγονός οτι η ΑΕΚ ειναι σε αυτή την κατηγορία σας στηρίζει από το καλοκαίρι τόσο πολύ. Και χθες στην έδρα μας παίζαμε και απογοητεύσαμε τους πάντες. Τα πάντα στην ομάδα λειτουργουν επαγγελματικά και το ξέρετε καλά. Η διοίκηση σας παρέχει τα πάντα και περισσότερα κι απο ομαδες της Super League.

Εχετε ευθύνη. Δεν είναι δυνατόν, δεν γίνεται να συνεχιστεί τέτοια αγωνιστικη συμπεριφορα. Δεν είναι δυνατόn να είναι η ΑΕΚ δεύτερη. Όποιος δεν το εχει συνηδητοποιήσει και νομίζει οτι ολα τελειωσαν μετα το 7-1 της προηγούμενης εβδομάδας που κάναμε ένα καλό δευτερο ημιχρονο δεν μπορει να είναι στην ΑΕΚ. Αντίθετα μετά από ένα καλό αποτέλεσμα πρέπει στο επόμενο ματς να δίνετε περισσότερα. Δεν το κάνατε!. Περιμένουμε να αλλάξετε άμεσα και να πάμε όπως πρέπει μεχρι το τέλος. Οποιος αποδείξει ότι μπορεί θα είναι και τα επόμενα χρονια της ΑΕΚ», ανέφερε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τους Δέλλα και Λυμπερόπουλο να παρακολουθούν την ομιλία του.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα