«Ο Τζόρβας μπορεί βασικός στο Μουντιάλ!»

Θάνος Σαρρής
«Ο Τζόρβας μπορεί βασικός στο Μουντιάλ!»

bet365

Ο Τάκης Οικονομόπουλος γνωρίζει τον Αλέξανδρο Τζόρβα από μικρό παιδί και τονίζει στο gazzetta.gr ότι η τρομερή απόδοσή του απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν τον αιφνιδίασε.

Το θρυλικό «Πουλί» του Παναθηναϊκού είχε την δυνατότητα να δουλέψει με τον Αλέξανδρο Τζόρβα από μικρή ηλικία, ως προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες του «τριφυλλιού». Η παράσταση που έδωσε στην Τούμπα, λοιπόν, δεν τον άφησε με... ανοιχτό το στόμα, καθώς γνωρίζει ότι ο Άλεξ έχει μεγάλες δυνατότητες.

Μιλώντας στο gazzetta.gr ο Οικονομόπουλος αναφέρθηκε στον Τζόρβα και τόνισε ότι μπορεί να εξελιχθεί ακόμα και σε βασικό τερματοφύλακα της Εθνικής για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας έκλεψε την παράσταση στο 0-0 του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ...

«Η εικόνα που είδαμε απέναντι στον ΠΑΟΚ με τον Τζόρβα είναι ανάλογη του επιπέδου του. Ο τζόρβας αυτός είναι. Δεν ξέρω τώρα τελευταία γιατί δεν ήταν όπως έπρεπε, αλλά από εδώ και πέρα, έχοντας και το κίνητρο της Εθνικής, πιστεύω ότι θα δούμε κι άλλες καλές του εμφανίσεις».

Περιμένατε να δείξει με τη φανέλα του Απόλλωνα τον καλό του εαυτό;

«Σίγουρα περίμενα να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν με εξέπληξε η απόδοσή του με τον ΠΑΟΚ. Πλέον ανέβηκε και η ψυχολογία του και νομίζω από εδώ και πέρα θα είναι όλο και καλύτερος».

Εσείς τον γνωρίζετε από μικρό. Τι ήταν αυτό που είχατε ξεχωρίσει;

«Από τα 12 τον είχα μαζί μου και τον πήρα να κάνει προπόνηση με τους μεγάλους. Αυτό που μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση είναι αρχικά το είναι πολύ γρήγορος και ευκίνητος. Επίσης είναι ένα παιδί που του αρέσει πολύ η προπόνηση. Έχει δουλέψει πάρα πολύ στην καριέρα του ο Τζόρβας. Έκανε ωστόσο μια ατυχή επιλογή στην Ιταλία που δεν ήταν ενδεδειγμένη και τον κράτησε πίσω».

Θεωρείτε πως έχει θέση στην αποστολή της Εθνικής για το Μουντιάλ;

«Πώς δεν έχει, αλίμονο. Όχι απλά έχει θέση αλλά μπορεί να είναι βασικός αν συνεχίσει έτσι. Είναι ο τερματοφύλακας που έχει και θα έχει συνεχόμενα παιχνίδια και εκείνη την περίοδο θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Καρνέζης, για παράδειγμα, δεν παίζει στην Ισπανία και δεν θα έχει παιχνίδια».

Είναι και σε μια καλή ηλικία για τερματοφύλακας...

«Αυτή τη στιγμή είναι στα 31 με 32. Μην ξεχνάτε ότι ο Αντώνης έπαιξε μέχρι τα 40 και έκανε και καταπληκτικά παιχνίδια. Είναι σε μια πολύ καλή ηλικία για τερματοφύλακα και μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο».

Πιστεύετε ότι υπάρχουν καλοί τερματοφύλακες αυτή τη στιγμή στη χώρα μας;

«Έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν πάλι οι τερματοφύλακες. Βλέπουμε ότι ο Κοτσόλης παίρνει τώρα κάποια ματς στον Παναθηναϊκό, χρειάζεται κι άλλα παιχνίδια. Ανεβαίνει και ο Τζενάμο, τα πηγαίνει πολύ καλά και ο Γλύκος με τον Βελλίδη. Είναι παιδιά που έχουν άνοδο και μπορούν να συνεχίσουν καλά, δημιουργώντας ανταγωνισμό για τη θέση του τερματοφύλακα.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα