Με απουσίες ο Παναιτωλικός

Νίκος Τσιώκος
Με απουσίες ο Παναιτωλικός

bet365

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός στο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, με τους τιμωρημένους Μπικέι, Μελισσά και τους τραυματίες Πόι, Μπελόν, Σφακιανάκη, Κουτρομάνο να μένουν εκτός.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο έκαναν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού. Με το πέρας αυτής, ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή, με τον τεχνικό των Αγρινιωτών να έχει αρκετούς... πονοκεφάλους.

Συγκεκριμένα, οι Μπικέι, Μελισσάς είναι τιμωρημένοι, ενώ οι Πόι, Μπελόν, Σφακιανάκης, Κουτρομάνος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και έμειναν εκτός.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» του Χάβου είναι οι Άσκες, Μπελόν, Μπόγιοβιτς, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Καλί, Γκόλιας, Δάρλας, Ιωάννου, Καλογέρης, Κούσας, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Στεφανάκος, Ράφαελ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα