Ντρογκμπά και Έμπουε απολογούνται λόγω... Μαντέλα! (vid)

Θάνος Σαρρής
Ντρογκμπά και Έμπουε απολογούνται λόγω... Μαντέλα! (vid)

bet365

Ο Ντιντιέ Ντοργκμπά και ο Εμανουέλ Έμπουε αποχαιρέτησαν τον Νέλσον Μαντέλα με τον δικό τους τρόπο και πλέον αντιμετωπίζουν πειθαρχικές κυρώσεις!

Το μπλουζάκι του πρώην φορ της Τσέλσι έγραφε: «Ευχαριστώ Μαντίμπα», ενώ αυτό του Έμπουε ανέφερε: «Αναπαύσου εν ειρήνη Νέλσον Μαντέλα», με τους δύο παίκτες από την Ακτή Ελεφαντοστού να μην ξεχνούν τον άνθρωπο του έδωσε τέλος στο καθεστώς του άπαρτχαϊντ στην Νότιο Αφρική και να βγάζουν τις φανέλες τους μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ελαζίγκσπορ.

Οι δύο ποδοσφαιριστής της Γαλατάσαραϊ κλήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, με την τουρκική Ομοσπονδία να δικαιολογεί την απόφασή της τονίζοντας ότι δεν είχαν εξασφαλίσει σχετική άδεια για τα εν λόγω μπλουζάκια.

Πρόσφατα, η Ομοσπονδία προκάλεσε εκ νέου διαφωνίες στη γειτονική χώρα, όταν τιμώρησε την Φετχίγεσπορ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, επειδή οι παίκτες της φόρεσαν μπλουζάκια που έγραφαν «Μεγάλε Κεμάλ». Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας ξεκαθάρισαν ότι με τέτοιες πράξεις μπλέκεται η πολιτική με το ποδόσφαιρο, ωστόσο ο Υπουργός Αθλητισμού Σουάτ Κίλιτς, ο οποίος προειδοποίησε για «διχαστικές αποφάσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα