Χειραγώγησέ με μωρή αρρώστια

Σταύρος Κόλκας Σταύρος Κόλκας
Χειραγώγησέ με μωρή αρρώστια

bet365

Ο Σταύρος Κόλκας ετοιμάζεται για... αυτομαστίγωμα αφού παρακολούθησε το «χειραγωγημένο» ματς του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ και δεν πήρε χαμπάρι.

Στην ΟΥΕΦΑ έχουν το δικό τους μοντέλο λειτουργίας απ ότι φαίνεται και εφόσον επιβεβαιωθεί το βραδινό θέμα του gazzetta ύποπτο είναι και το ΠΑΣ – ΠΑΟΚ. Να είμαι τόσο χαζός και να μη το πάρω χαμπάρι ενώ είμαι εκεί, θα πρέπει να κανονίσω την τιμωρία μου, να αυτομαστιγωθώ, κάτι να κάνω. Μυστήρια πράγματα μου έλεγαν πως γίνονται στο Live του αγώνα, αλλά η εικόνα του δεν δικαιολογούσε σε καμία των περιπτώσεων. Στο 0-0 να έχει πέσει ο ΠΑΟΚ στο 1,80 και ενώ βαδίζουμε στο 75΄. Ο μπουκ είχε προφανώς σε μεγάλη εκτίμηση τον Μιχαήλ που τραυματίστηκε και αποχώρησε ή δεν έχει τον Νίνη που αποχώρησε επίσης ή τον Σαλπιγγίδη.



Είχα δει και το ΠΑΟ – ΠΑΣ που χειραγωγήθηκε και αυτό. Πέντε φορές βγήκε στη κόντρα ο ΠΑΣ και θα μπορούσε να το κάνει το παστέλι στο 1-1. Όπως θα μπορούσε να το κάνει και την Δευτέρα που πέρασε, αλλά πάλι χειραγωγημένοι θα ήμασταν. Είναι η νέα μόδα, αυτή θα ζήσουμε από εδώ και στο εξής. Ο ΠΑΣ αγανάκτησε και λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είχε ζητήσει να βγει από το κουπόνι στοιχηματισμού. Είχε και τον νταλκά του μπλεξίματος του Χριστοβασίλη με τη δικαιοσύνη, σου λέει κάτσε να καλυφθούμε γιατί εδώ δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Ο Χριστοβασίλης τελικά αθωώθηκε εχθές και λίγες ώρες μετά βρέθηκε …χειραγωγημένος. Δεν μπορεί να ηρεμήσει ο άνθρωπος αφήστε τον ήσυχο.

Τσακάλια αυτοί στην ΟΥΕΦΑ δεν μπορείς να πεις, κινούνται με γνώμονα τον στοιχηματισμό. Υπάρχουν βέβαια και άλλες παράμετροι να βρεις ένα χειραγωγημένο αγώνα. Ποιος παίζει διαιτητής, ποιος τον έβαλε, πόσους δανεικούς της ομάδας που αντιμετωπίζει έχει ο αντίπαλος, ποια σχέση εξάρτησης υπάρχει, πόσες φορές εναντιώθηκε μαζί του στη Λίγκα, γιατί στο ημίχρονο φωνάζει ο γενικός αρχηγός στους παίκτες του να χάσουνε γιατί πέφτουνε αν συμβεί το αντίθετο ή ακόμη και το Χ. Υπάρχουν πατήματα να …χειραγωγηθούμε όλοι μαζί.

Για την ΟΥΕΦΑ βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα, αφού έχει αφήσει την ΕΠΟ και τη Λίγκα να διοικούν το ποδόσφαιρο. Μάλιστα μία δικιά της ντιρεκτίβα δίνει το δικαίωμα στην ΕΠΟ να έχει την ΚΕΔ μουγκή και να κάνει πραγματικά ότι γουστάρει. Είναι η απόφασή της για την μη ανακοίνωση των ποινών των διαιτητών λόγω και καλά προσωπικών δεδομένων, η οποία οδήγησε στο εξής αποτέλεσμα. Από την ΚΕΔ και όχι μόνο διαρρέουν ότι γουστάρουν για τιμωρίες, δημιουργούν ότι κλίμα γουστάρουν, είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει λόγος είτε δεν υπάρχει διαιτητής τιμωρείται ανάλογα με το αν έχει κερδίσει ο ένας ή έχει απώλειες ο άλλος και η ζωή συνεχίζεται. Της χειραγώγησης γίνεται…

Η ΕΠΟ επίσης δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το πόσες ομάδες θα πέσουν και θα ανέβουν. Για την ακρίβεια δέχεται πιέσεις και από τη Λίγκα η οποία θέλει να αναβαθμίσει το προϊόν της, άρα θέλει να πέσουν μόνο δύο. Μάλιστα. Είναι τόσο καλή δε η συνεργασία μεταξύ τους που η Λίγκα όρισε το Καλλονή – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ημέρα και ώρα που είχε ορίσει η ΕΠΟ αγώνα της ΑΕΚ. Θα πάμε στους φίλους μας στη Νέα Σμύρνη, μικρό το κακό, όμως δείχνει και ένα επίπεδο στο αυτοδιοίκητο.

Η χειραγώγηση αγώνων του ΠΑΣ, με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό εμφανίστηκε στη ζωή μας λίγες ημέρες αφού οι δύο τελευταίοι προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια εναντίον της Λίγκας. Τώρα να το συνδυάσω εγώ το ένα γεγονός με το άλλο ή όχι; Δεν ξέρω για τον Αλαφούζο που είναι όλο αντί σε ότι αποφασίζει η Λίγκα, όπως επίσης είμαι φανατικός ως προς την προστασία των εταιριών που την στηρίζουν όπως η ΟΠΑΠ Α.Ε. και η Nova, όμως το να βγει μία ντιρεκτίβα μουγγαμάρας αλά ΚΕΔ στη διοργανώτρια αρχή μάλλον βολεύει τους αντιπάλους μας που ελέγχουν τα πάντα. Ως έναν βαθμό και με τον κίνδυνο να ξεπεραστεί η λεπτή γραμμή της γραφικότητας, ο ΠΑΟΚ εκ πρώτης όψεως καλά έκανε και προσέφυγε.

Μυστήρια εποχή περνάμε στο ποδόσφαιρο που θα οδηγήσει σε τακτικές ψυχρού πολέμου. Και εμείς στον ΠΑΟΚ ακόμη δεν είμαστε συντονισμένοι στην εποχή Σαββίδη. Σκόρπια πυρά σκορπάμε…

ΥΓ. Δεν υπάρχει πιο παρανοϊκή φράση από αυτή που λέει συνήθως ο Μώραλης για να πείσει για την δημοκρατικότητα της Λίγκας. «Θα αποφασίσουμε κατά πλειοψηφία» λέει και κάπου εκεί αρχίζουμε και μετράμε δανεικούς. Τον πρόεδρο της Λίγκας τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση παραγοντικά, θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ παρότι γνωρίζω τις καταβολές του τις οπαδικές και θα του βγάλω το καπέλο όταν θα ψηφίσει τον περιορισμό των δανεικών στα πρότυπα της Πορτογαλίας και βέβαια την δημιουργία β΄ομάδων σε επαγγελματική κατηγορία στα πρότυπα της Ισπανίας. Τότε θα βγω και θα γράψω πως όντως, ο Μώραλης παλεύει για την αναβάθμιση του προϊόντος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Σταύρος Κόλκας
Σταύρος Κόλκας

O Σταύρος Κόλκας γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου του 1975 στην Φωκίωνος Νέγρη όπου και έζησε με τους γονείς του μέχρι και το 1980 όταν και η μητέρα του Βούλα Σαββίδη αποφάσισε να δώσει βάρος στο παιδί της αφήνοντας στην άκρη την καριέρα της δίπλα στον Μάνο Χατζηδάκη του οποίου ήταν μία εκ των μουσών της (του) τραγουδώντας τα περίφημα Πέριξ, τη νομιμοποίηση ουσιαστικά του ρεμπέτικου τραγουδιού στην Ελλάδα.

Ο πατέρας του Βαγγέλης οπαδός του ΠΑΟΚ, ο θείος του Αχιλλέας παίκτης του ΠΑΟΚ, στην οικογένεια δεν υπήρχαν περιθώρια να γίνει κάτι άλλο παρά την γέννησή του στην Αθήνα. Ο ΠΑΟΚ ήταν μία από τις πρώτες λέξεις της ζωής του.
Ο πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστής τον έπαιρνε στο γήπεδο από μικρός. Έπαιξε στον Παύλο Μελά της Σταυρούπολης από 6 χρονών και μέχρι τα 14 ήταν αρχηγός στο προπαιδικό και το παιδικό. Μετακόμισε ξανά στον Χολαργό, όπου και αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στον τοπικό ΟΦΧ φτάνοντας μέχρι και την αντρική ομάδα. Όμως τον κέρδισε ο χουλιγκανισμός.

Με όνειρό του να γίνει παίκτης ή δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ, τα όσα έπρεπε να στερηθεί για να γίνει το πρώτο δεν ήταν μέσα στις δυνατότητές του. Ακόμη και όταν οι φίλοι του είχαν το μυαλό του στο κοπροσκύλιασμα αυτός πήγε στη σχολή δημοσιογραφίας. Ακολούθησε ο στρατός και μετά επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί βοήθησε για να βγει η εφημερίδα της Θύρα 4 της οποίας ήταν μέλος όμως μετά ήρθε η πρώτη ευκαιρία να ασχοληθεί επαγγελματικά. Άνοιξε η εφημερίδα Μέτροσπορτ. Για δύο χρόνια κάθισε σε αυτή όμως ήρθε σε ρήξη με τον διευθυντή της. Ακολούθησε η αθλητική Βορείου Ελλάδος, τα Σπορ του Βορρά, όπως και όλα τα ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μέχρι που εμφανίστηκε η SportDay και το ραδιόφωνό της όπου και ανέδειξε τη δυναμική του.
Του ανήκει ένα μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας που είχε η εφημερίδα Εξέδρα με διευθυντή τον Βασίλη Σαμπράκο, ενώ ήταν και από τους πρώτους ΠΑΟΚτσήδες ρεπόρτερ που ξέφυγαν από τη γραμμή της …συμπρωτεύουσας, της μιζέρια και του παθητικού ρεπορτάζ.
Σήμερα, έχει εμπλοκή στην ιστοσελίδα PAOK24, και συνεργάζεται με τον ραδιοφωνικό σταθμό Libero107,4 της Θεσσαλονίκης στον οποίο έχει ενημερωτική εκπομπή για θέματα του ΠΑΟΚ με συμπαρουσιαστή τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου. Η εκπομπή ξεκινά στις 13.00 για να καταφέρει να ξυπνήσει και ολοκληρώνεται στις 15.00