Μονακό για Μήτρογλου!

Μονακό για Μήτρογλου!

bet365

Η Τσέλσι φουλάρει για Φαλκάο και η Μονακό για τον αντικαταστάτη του. Αρκετοί επιθετικοί στηv λίστα των Μονεγάσκων και οι Γάλλοι επιμένουν για τον Μήτρογλου!

Η Τσέλσι καίγεται για τον Φαλκάο και η Μονακό αναζητά τον... αντικαταστάτη του. Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Κολομβιανού φορ, οι σχέσεις των Αμπράμοβιτς - Ριμπολόβλεφ εξαιρετική, με τους Μονεγάσκους να είναι θετικοί στην παραχώρησή του. Βέβαια, όπως τονίζουν τα γαλλικά ΜΜΕ, η μεταγραφή είναι... αδύνατο να προχωρήσει τον Γενάρη, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Η Μονακό τσεκάρει περιπτώσεις επιθετικών και ο Κώστας Μήτρογλου είναι ψηλά στη λίστα της, μιας και τον έχει παρακολουθήσει σε Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και με την Εθνική. Όσο για την ρήτρα του, οι Γάλλοι τονίζουν πως η Μονακό αν κινηθεί για την απόκτηση του είναι διατεθειμένη να καταβάλει τα 8 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα