Ψάχνει αντι-Πίρλο ο Κόντε

Ψάχνει αντι-Πίρλο ο Κόντε

Ψάχνει αντι-Πίρλο ο Κόντε

bet365

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Παρασκευή την Μπολόνια εκτός έδρας και ο Αντόνιο Κόντε δεν έχει αποφασίσει ποιος θα πάρει τον ρόλο του Αντρέα Πίρλο.

Ο... μαέστρος των Μπιανκονέρι θα μείνει εκτός δράσης για 30-40 μέρες και οτα ιταλικά ΜΜΕ πιστεύουν πως αυτός που θα αναλάβει να τον αντικαταστήσει στο γήπεδο θα είναι ο Πολ Πογκμπά. Ο Κόντε, πάντως, στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς στο «Ρενάντο Νταλ 'Αρα» τόνισε ότι εμπιστεύεται απολύτως τον νεαρό Γάλλο και τους Αρτούρο Βιντάλ και Κλαούντιο Μαρκίζιο, χωρίς να δίνει πάντως το σχήμα της 11άδας.

«Αν ο Πογκμπά αγωνιστεί μπροστά από την άμυνα, όπως κάνει ο Πίρλο, θα σημαίνει ότι μπορεί να το κάνει. Δε θα σας πω τώρα πώς θα παίξουμε αλλά μπορώ να πω ότι έχω την τύχη να έχω στη διάθεση μου τρεις χαφ όπως οι Πογκμπά, Βιντάλ και Μαρκίζιο, που μπορούν να καλύψουν διάφορους ρόλους. Σε άλλα ματς μπορεί να είναι προτιμότερο, με βάση και τον αντίπαλο, να παίξει ο Πολ μπροστά από την άμυνα, σε άλλα ο Αρτούρο, σε άλλα ο Κλαούντιο», είπε ο προπονητής της Γιουβέντους που δεν απάντησε ούτε στο αν ο Στέφαν Λιχτστάινερ θα είναι βασικός ή θα έρθει από τον πάγκο ενώ όταν ρωτήθηκε για την ανανέωση του συμβολαίου του Βιντάλ, αυτή που έρχεται για τον Πογκμπά και για το αν θα αρχίσουν ήδη συζητήσεις με τη διοίκηση και για τη δική του επέκταση (λήγει το 2015), ζήτησε να σταματήσουν αυτές οι συζητήσεις.

«Χαίρομαι για τους παίκτες μου που ανανεώνουν τα συμβόλαια τους καθώς το αξίζουν αλλά δε θα πρέπει να μιλάμε συνέχεια για αυτά ή για το δικό μου συμβόλαιο. Αυτό το θέμα δεν είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή ούτε για μένα ούτε για τη Γιουβέντους. Το σημαντικό είναι οι αγώνες που έχουμε μπροστά μας σε αυτή τη σημαντική περίοδο της σεζόν και πρώτα από όλα ο αγώνας με την Μπολόνια. Είναι καλή ομάδα, σε καλή κατάσταση και ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα σκληρό ματς».

Η Γιουβέντους είχε ξαναβρεθεί το 1998, με τον Κόντε στο γήπεδο, σε παρόμοια κατάσταση καθώς αντιμετώπιζε την Μπολόνια εκτός έδρας και λίγες μέρες μετά την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη. Το αποτέλεσμα στην Τουρκία ήταν καλό (1-1) και ειδικά με βάση το πώς ήταν το κλίμα τότε ανάμεσα στις δύο χώρες λόγω... Οτσαλάν αλλά στην Μπολόνια είχε έρθει βαριά ήττα (3-0).

 

SERIE A Τελευταία Νέα