«Ελαφρά ταξιαρχία», «βαρύ» προβάδισμα!

«Ελαφρά ταξιαρχία», «βαρύ» προβάδισμα!

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης με ηγέτη τον Μπάρκογλου (2 γκολ), κέρδισε με 3-1 την Νίκη Βόλου και έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «8».

Την καλή κατάσταση των τελευταίων ημερών, επιβεβαίωσε και σήμερα ο Απόλλωνας, που επικράτησε της Νίκης στην Ριζούπολη με 3-1 και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η Ταξιαρχία, αν και ξεκίνησε το παιχνίδι με αρκετές αλλαγές, δεν έδειξε να επηρεάζεται ιδιαίτερα και κατάφερε να επιβάλει από νωρίς τον δικός της ρυθμό. Στα πρώτα λεπτά, ο αγώνας δεν είχε αρκετές ευκαιρίες, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά προσεκτικές και να μην ανοίγονται. Η εικόνα της αναμέτρησης όμως, άλλαξε ριζικά στο 28', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Έγκον δοκίμασε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μπλάζεκ και στην συνέχεια κατέληξε στο βάθος της εστίας των «μπλε».

Το τέρμα αυτό έδωσε ρυθμό στο παιχνίδι, αφού η Νίκη αναγκάστηκε να βγει στην επίθεση και να απαντήσει. Μάλιστα, οι Βωλιότες ευτύχησαν να πετύχουν τον σκοπό τους πολύ γρήγορα. Ο Ανιέτε στο 36' έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, με τον Παπαζαχαρία να τον κόβει την τελευταία στιγμή, όμως ένα λεπτό αργότερα, ο Σεϊμάν δεν λάθεψε και με μία... βολίδα μέσα από την περιοχή, έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Τότε, ήταν η ώρα του Μπάρκογλου, ο οποίος πήρε το... όπλο του και οδήγησε την ομάδα του σε μία σημαντική νίκη. Ο έμπειρος επιθετικός έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του με κοντινή προβολή στο 43', ενώ αυτός ήταν που στο 64' έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Ταξιαρχία, η οποία πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Η Νίκη Βόλου, αν και έκανε φιλότιμες προσπάθειες, δεν κατάφερε να πετύχει κάτι άλλο στην συνέχεια, καθώς ο Απόλλωνας έκλεισε τους χώρους και κράτησε το υπέρ του σκορ. Έτσι, οι «μπλε» έχουν πολύ δύσκολο έργο στην Μαγνησία, καθώς χρειάζονται ένα καθαρό 2-0 για να πάρουν την πρόκριση.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Παπαζαχαρίας, Βέρτζος, Παντελιάδης, Τσοκάνης (46' Τσεμπερίδης), Εγκόν, Μίγκας (71' Διαμάντης), Τσιλικίρης, Μπλάζεκ (56' Φαρινόλα), Μπάρκογλου

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταϊρης, Αργύρης, Γκότοβος, Ζουλιώτης, Μπιτσάκος, Μπακάλης (88' Χαρτσιάς), Σεϊμάν (82' Τσίτσας), Μανουσάκης (75' Αναστασόπουλος), Γέσιτς, Ανιέτε, Τζιώρας

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα