Φαβορί για Άντερλεχτ Κάμπελ και Μασάντο

Φαβορί για Άντερλεχτ Κάμπελ και Μασάντο

Δημήτρης Τομαράς
Φαβορί για Άντερλεχτ Κάμπελ και Μασάντο

bet365

Οι Τζόελ Κάμπελ και Πάολο Μασάντο είναι οι παίκτες που κινούνται σε πρώτο... πλάνο για την κάλυψη των κενών των Κώστα Μήτρογλου και Γιάννη Μανιάτη με την Άντερλεχτ.

Ο Μίτσελ έχει αρχίσει να κάνει τα πλάνα του για τον αγώνα με την Άντερλεχτ μία ημέρα μετά το ματς με την Παρί. Ήδη έχει δοκιμάσει διάφορα πρόσωπα και σχήματα σε προπονήσεις και αγώνες. Για αντί-Μήτρογλου έχει τις επιλογές των Σαβιόλα, Κάμπελ, Ολαϊτάν και Τσόρι Ντομίνγκες.

Ο Ισπανός τεχνικός φρόντισε να τεστάρει τους τρεις εξ αυτών στην κορυφή της επίθεσης για να διαπιστώσει το που μπορεί να ποντάρει. Ο Κοσταρικανός με τον Ολαϊτάν πέρασαν το διαγώνισμα με καλό δρόμο με τον πρώτο να είναι πια φαβορί για να παίξει ως μοναδικός προωθημένος και πίσω του να έχει τον Σαβιόλα.

Όσο για τον άξονα τον Σάμαρη θα πλαισιώσει ένας εκ των Φουστέρ, Τσόρι, Μασάντο, Ντινγκά και Γιαταμπαρέ. Εκείνος που φαίνεται να έχει πάρει προβάδισμα είναι ο Πορτογάλος που φανέρωσε όρεξη, κινητικότητα και δημιουργικά και επιθετικά χαρίσματα κόντρα στον Εργοτέλη.

Με βάση τα έως τώρα δείγματα μία πιθανή 11άδα για τον αγώνα με τους Βέλγους θα αποτελείται από τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβα, Μανωλά, Χολέμπας, Σάμαρη, Μασάντο, Ολαϊτάν, Φουστέρ, Σαβιόλα και Κάμπελ. Για τον Μίτσελ πάντως πρόβα για τον αγώνα με την Άντερλεχτ θα αποτελέσει και εκείνος με τον Αστέρα Τρίπολης στον οποίο θα μπορέσει να εξάγει και άλλα συμπεράσματα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα