Αντσελότι: «Ποιος θέλει τον Μέσι, αν έχει Ρονάλντο;»

Θάνος Σαρρής
Αντσελότι: «Ποιος θέλει τον Μέσι, αν έχει Ρονάλντο;»

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε ότι δεν θα έκανε κίνηση για τον Λιονέλ Μέσι αν είχε τη δυνατότητα και ξεκαθάρισε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει τη Χρυσή Μπάλα.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στο ιταλικό ραδιόφωνο Capital με αφορμή τα βραβεία της La Liga και ξεκαθάρισε: «Αν θα μπορούσα να πάρω κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή για τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θα ήταν ο Μέσι, θα προτιμούσα να ενισχυθούμε σε άλλη θέση».

Το καλοκαίρι, όταν ο Γιόχαν Κρόιφ είχε δηλώσει ότι με τη μεταγραφή του Νεϊμάρ θα σκεφτόταν να πουλήσει τον Μέσι, ο Ιταλός είχε δηλώσει: «Αν η Μπαρτσελόνα πουλήσει το Μέσι, να μας το πουν». Mε τις ανακοινώσεις για τη Χρυσή Μπάλα να πλησιάζουν, τόνισε ότι CR7 αξίζει το βραβείο και αποκάλυψε το μυστικό του: «Προπονείται σαν να μην έχει θέση βασικού. Στον Ρονάλντο ο Θεός έδωσε ένα ιδιαίτερο δώρο. Αν έχεις τον Κριστιάνο, ποιος θέλει τον Μέσι;».

Παράλληλα, ο Αντσελότι αναφέρθηκε και στον Μάριο Μπαλοτέλι, τονίζοντας ότι πρέπει να μείνει στη Μίλαν, καθώς «οι μεγάλοι παίκτες πρέπει να ηγούνται στις μεγάλες ομάδες και να αναλαμβάνουν ευθύνες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα