«Ο Πελέ θα πουληθεί σίγουρα τον Γενάρη»

Gazzetta team
«Ο Πελέ θα πουληθεί σίγουρα τον Γενάρη»

bet365

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Γιάννης Δασκαλάκης θα πουλήσει τον Πελέ τον Ιανουάριο με την ομάδα να γίνεται γνωστή μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena:
«Είμαστε σε περίοδο διαπραγματεύσεων και ως διοίκηση δε μπορούμε να κάνουμε κάποια δήλωση εκτός του ότι ο Πελέ θα πουληθεί σίγουρα τον Ιανουάριο. Η ομάδα μας έχει να κλείσει ένα οικονομικό άνοιγμα και άμα δε πουλήσουμε παίκτες δε μπορούμε να επιβιώσουμε. Θα αποφασιστεί που θα πάει ο παίκτης τις επόμενες δέκα μέρες, ακόμα όμως δεν έχει κλείσει πουθενά».

Για την υπόθεση Κουτσιανικούλη: «Ο Εργοτέλης έχει υπογράψει συμβόλαιο εκχώρησης και το πρώτο ποσό έχει δοθεί. Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ που δεν μας έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό. Έχουμε φιλικότατες σχέσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα