«Πρώτος στόχος της Ντόρτμουντ ο Μήτρογλου»

Δημήτρης Τομαράς
«Πρώτος στόχος της Ντόρτμουντ ο Μήτρογλου»

bet365

Οι Γάλλοι επαναφέρουν στην μεταγραφική επικαιρότητα την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον Μήτρογλου μεταδίδοντας πως είναι ο πρώτος της στόχος της για τον Γενάρη.

Οι Γάλλοι σε ρεπορτάζ της Δευτέρας τονίζουν πως ο Μήτρογλου είναι ο Νο1 στόχος της Ντόρτμουντ για αντί-Λεβαντόφσκι ακόμα και για τον Γενάρη. Η ιστοσελίδα Melty από την Γαλλία διαρρέει πως οι Γερμανοί δεν θα αργήσουν να κάνουν την κίνησή τους για τον Έλληνα διεθνή φορ τον οποίο εμφανίζονται επίσης να θέλουν αρκετές άλλες ομάδες, όπως οι Ίντερ και Λίβερπουλ. Επιπροσθέτως στην Αγγλία δεν σταματούν τα ρεπορτάζ και οι πληροφορίες για Λίβερπουλ και Νιουκάστλ για τον Μανωλά με την δεύτερη να παρουσιάζεται έτοιμη για κρούση τον Ιανουάριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα