Η «μισή» Αγγλία για Μανωλά

Θοδωρής Βασίλης
Η «μισή» Αγγλία για Μανωλά

bet365

Δεν είναι μόνο ο Κώστας Μήτρογλου ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού, αλλά και ο Κώστας Μανωλάς που είναι στην λίστα των Νιούκαστλ, Τότεναμ, Σάντερλαντ και Φούλαμ.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού όπως αναφέρουν οι Mirror και Daily Star βρίσκεται στο στόχαστρο των Νιούκαστλ, Τότεναμ, Σάντερλαντ και Φούλαμ. Και οι τέσσερις ομάδες τον έχουν παρακολουθήσει από κοντά κι έχουν σχηματίσει εικόνα για τις ικανότητές του.

Ο Μανωλάς έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2016 και την φετινή σεζόν μετράει 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 2 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από την πλευρά τους πάντως οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή τους τον Ιανουάριο, εκτός και αν η πρόταση που φτάσει στα γραφεία είναι πολύ δελεαστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα