Χωρίς τερματοφύλακα δεν έχεις τύΧη!

Gazzetta team
Χωρίς τερματοφύλακα δεν έχεις τύΧη!

bet365

Μια έξοδος... Μεσολογγίου του Κοτσόλη χάρισε πολύτιμο βαθμό στον Απόλλωνα κόβοντας τη φόρα του Παναθηναϊκού (1-1).

Με... φόρα!

Η νέα αυτή έκδοση του Παναθηναϊκού έχει πάρει μπροστά και παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερα. Μετά τις δύο σερί νίκες με Άρη και ΠΑΣ, το «τριφύλλι» μπήκε... φορτσάτο και στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Πράνιτς χτύπησε το πρώτο... καμπανάκι μόλις στο 3' και τρία λεπτά αργότερα ο Μάρκους Μπεργκ έβαλε σε ρόλο οδηγού την ομάδα του, με το έκτο του τέρμα στο πρωτάθλημα ανοίγοντας το σκορ. Αυτή την φορά ο Σουηδός ήταν εκείνος που είπε «ευχαριστώ» στην καταπληκτική σέντρα από αριστερά του Καρέλη, ο οποίος... ανταπέδωσε την ασίστ του «mr.9» στη Λεωφόρο.

Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα γκολ στο πρώτο μέρος και να βάλουν τέλος από νωρίς στη σεμνή τελετή. Εξάλλου, ο Απόλλωνας δεν μπορούσε να κόψει ούτε με... αίτηση στη μεσαία του γραμμή, στα πλάγια υπήρχαν χώροι αρκετοί από την επιλογή του Σάντσες να παίξει με τρία στόπερ και ο Παναθηναϊκός έχοντας υπεραριθμία στο κέντρο, δημιουργούσε συνεχώς ρήγματα αλλά οι επιλογές του Αμπέιντ στοίχισαν ένα δεύτερο γκολ.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν από τα άκρα να βρουν τους Πετρόπουλο και Φαρινόλα στην κορυφή της επίθεσης αλλά η ανασταλτική λειτουργία του «τριφυλλιού», οι πολλές λάθος πάσες και τα «τυφλά» γεμίσματα δεν τους επέτρεψαν να φτιάξουν έστω και μια αξιόλογη στιγμή.

Το... όνειρο του Λόρι, το δώρο του Κοτσόλη!

Ο Απόλλωνας αν μπορούσε να απειλήσει έστω και μία φορά την εστία του Κοτσόλη, θα το έκανε μόνο από στημένη φάση. Φαινόταν. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Και, όμως, αυτή η μία φάση έφτανε και περίσσευε για τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν και να βάλουν δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Ο Λόρι Σάντσες είδε το... όνειρο με τον Παντελιάδη. Τον έβαλε στο 46' και το 47' η κεφαλιά του παίκτη του έγραψε το 1-1. Το γκολ, βέβαια, ήταν ευγενική χορηγία του Στέφανου Κοτσόλη, ο οποίος έκανε τραγική έξοδο, την οποία και πλήρωσε η ομάδα του.

Από κει και πέρα, ξεκίνησε η «πολιορκία» του Παναθηναϊκού. Ο Απόλλωνας, όμως, κλείστηκε στην περιοχή του, το... πούλμαν έκλεισε όλους τους διαδρόμους και το «τριφυλλι» που είδε ένα δικό του ματς να στραβώνει, δεν μπορούσε να βρει τις λύσεις. Μία κεφαλιά του Μπεργκ ήταν η μοναδική στιγμή που θα μπορούσε να φέρει το 2-1 αλλά πέρασε άουτ...

MAN OF THE MATCH: Ούτε... όνειρο να είχε δει ο Λόρι Σάντσες. Μπορεί να μην είχε την μεγάλη απόδοση, μπορεί να μην άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας του αλλά έκανε την διαφορά. Με μια επαφή, με μια κεφαλιά! Μπήκε στο 46' και δεν χρειάστηκε παραπάνω από ένα λεπτό για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και τελικά να χαρίσει έναν «χρυσό» βαθμό στην ομάδα του. Ο Θανάσης Παντελιάδης αποδείχθηκε ο άνθρωπος του ματς, εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Μπορεί ο Μπεργκ να ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυα, αλλά κορυφαίους του «τριφυλλιού» απόψε ήταν ο Μέντες. Έμοιαζε να προσπαθεί μόνος του ακόμη και να δημιουργήσει καλές στιγμές για τον Παναθηναϊκό. Λαγός, Αμπέιντ, Ατζαγκούν ήταν εκτός παιχνιδιού και ο Ολλανδός ήταν σαν να παίζει για τρεις. Ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύθηκε τους κενούς χώρους του Απόλλωνα στο πρώτο μέρος αλλά πέτυχε... μόνο ένα γκολ. Το μόνο δεν είναι υπερβολή. Το «τριφύλλι» θα μπορούσε να παραβιάσει περισσότερες φορές την εστία του Αλέξανδρου Τζόρβα αλλά ο Μεχντί Αμπέιντ είχε τραγικές επιλογές. Δύο φορές δεν έδωσε την μπάλα σε ξεμαρκάριστο συμπαίκτη που ήταν φάτσα με το τέρμα, ενώ σε φάση τετ-α-τετ πλάσαρε μόνος του πάνω στον πρώην «πράσινο» πορτιέρο. Κατάφερε να εκνευρίσει τους συμπαίκτες του με τις επιλογές που είχε. Το ότι έμεινε στο γήπεδο μέχρι και το 63' ήταν υπερβολή!

Η ΓΚΑΦΑ: Την μοιράζονται ο Στέφανος Κοτσόλης με τον Γιάννη Αναστασίου. Ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού για την έξοδο του... Μεσολλογγίου στην φάση που ο Απόλλωνας ισοφαρίζει και ο τεχνικός του «τριφυλλιού» που αποφάσισε να αλλάξει τερματοφύλακα και να αφήσει τον Καπίνο στον πάγκο.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Ζαχαριάδης ήταν εμφανές πως ήθελε να αφήσει το παιχνίδι να εξελιχθεί, έχοντας γρήγορο ρυθμό. Ως εκ τούτου άφησε αρκετά σφυρίγματα αλλά το παράκανε σε πολλές περιπτώσεις. Έχασε το μέτρο στο συγκεκριμένο κομμάτι, ενώ ειδικά στο δεύτερο μέρος δεν πέτυχε... σφύριγμα. Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 90' μετά από ανατροπή του Μπεργκ ενώ ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε 4 λεπτά έξτρα χρόνο αντί για τα διπλάσια που θα ήταν το σωστό!


ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, ο Παναθηναϊκός είχε τις φάσεις στο πρώτο μέρος για να το τελειώσει αλλά ο Απόλλωνας αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει! Κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει στο 45', το «τριφύλλι» επηρεάστηκε από την γρήγορη ισοφάριση και στην συνέχεια δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ της νίκης. Τσάμπα γκέλα για τους «πράσινους», παλικαρίσιος πόντος για την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα