«Λίφτινγκ» και δοκιμή Τσάμπιονς Λιγκ ο Μίτσελ

Δημήτρης Τομαράς
«Λίφτινγκ» και δοκιμή Τσάμπιονς Λιγκ ο Μίτσελ

bet365

Έναν αρκετά αλλαγμένο Ολυμπιακό θα παρατάξει την Κυριακή ο Μίτσελ στον αγώνα με τον Εργοτέλη, τον οποίο θα χρησιμοποιήσει και ως ένα αγωνιστικό τεστ για το ματς με την Άντερλεχτ.

Στο πλάνο του Μίτσελ για τον Εργοτέλη ο Ρομπέρτο δεν χάνει την θέση του κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ θα είναι ο Παπάζογλου, αριστερά προβάδισμα έχει ο Τόρες που ετοιμάζεται για την παρθενική του εμφάνιση στο βασικό σχήμα (σ.σ. έχει κάνει ντεμπούτο προερχόμενος από τον πάγκο) και στο κέντρο της άμυνας οι Μανωλάς και Παπαδόπουλος.

Στον άξονα ο Ισπανός σκέφτεται να δοκιμάσει το δίδυμο Σάμαρη-Μασάντο ενόψει Άντερλεχτ για να δει πως μπορούν να δέσουν (ελλείψει Μανιάτη λόγω καρτών με τους Βέλγους πρέπει να καλυφθεί το κενό του ερυθρόλευκου αρχηγού). Δεξιά ο πρώτος λόγος ανήκει στον Γιαταμπαρέ καθώς ο Βάις δεν είναι σε καλή φόρμα, αριστερά θα παίξει ο Κάμπελ και ο Τσόρι Ντομίνγκες θα είναι πίσω από τον Σαβιόλα.

Και για τους τέσσερις της επίθεσης θα είναι ένα τεστ για τον... τελικό με Άντερλεχτ. Όπως σας έχουμε επισημάνει προ ημερών πάντως στο μυαλό του Ισπανού προπονητή υπάρχει για την συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας και το τρικ με Κάμπελ για την κορυφή της επίθεσης.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Μπονγκ, Ολαϊτάν, Βάις και Σέποβιτς. Θυμιζουμε πως στην αποστολή είναι οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Τσόρι Ντομίνγκες, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Ντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Τόρες, Βάις και Γιαταμπαρέ. Δείτε πιο κάτω το σχετικό γράφημα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα