Mπερλουσκόνι: «Ο Γκαλιάνι μένει στη Μίλαν»

Mπερλουσκόνι: «Ο Γκαλιάνι μένει στη Μίλαν»

Θάνος Σαρρής
Mπερλουσκόνι: «Ο Γκαλιάνι μένει στη Μίλαν»

bet365

Νέα τροπή στο σίριαλ της αποχώρησης του Αντριάνο Γκαλιάνι από τη Μίλαν, με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να τονίζει ότι θα παραμείνει στην ομάδα!

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι ενημέρωσε για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τους ροσονέρι έπειτα από 28 χρόνια και έγινε πρώτο θέμα στην Ιταλία, με την κόρη του «Καβαλιέρε», Μπάρμπαρα να βρίσκεται στο προσκήνιο και να αποτελεί πιθανότατα το βασικό λόγο που ο πολύπειρος παράγοντας ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Ωστόσο, ο Μπερλουσκόνι με τον Γκαλιάνι είχαν τετράωρη συνάντηση το βράδυ της Παρασκευής και σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη της Μίλαν, τον έπεισε να μείνει!

«Ο Γκαλιάνι θα μείνει στη θέση του», είπε ο Μπερλουσκόνι, ενώ πρόσθεσε, σχετικά με την επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε: «Ο μόνος λόγος που δεν πήγα στον Μιλανέλο είναι ο κακός καιρός και το γεγονός αυτό με απογοήτευσε.

Ήθελα να πω αυτά τα λόγια απευθείας, αλλά αυτή είναι η ουσία τους. Η κατάσταση δεν θα αλλάξει. Ο Γκαλιάνι έχει χαλαρώσει μετά το χθεσινοβραδινό μας δείπνο», είπε χαρακτηριστικά και μένει να δούμε αν όντως ο 69χρονος άλλαξε γνώμη...

 

SERIE A Τελευταία Νέα