Aπορία και έκπληξη στη Σούπερ Λίγκα

Δήμος Μπουλούκος
Aπορία και έκπληξη στη Σούπερ Λίγκα

bet365

Τη μεγάλη της έκπληξη εξέφρασε η Σούπερ Λϊγκα για την προσφυγή ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στα πολιτικά δικαστήρια, καθώς όπως τόνιζε η διοργανώτρια αρχή, υπάρχουν αρμόδια αθλητικά όργανα.

Οπως ήταν φυσικό, το κοινό μέτωπο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού και η επίθεση που έκαναν στη διοργανώτρια αρχή, δεν έμεινε ασχολίαστο από τη Σούπερ Λίγκα που εκφράζει την απορία της και την έκπληξη της, γιατί οι δύο ομάδες χρειάστηκε να καταφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια, την ώρα που υπάρχουν θεσμικά όργανα στο χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, για να λύσουν τις διαφορές.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να προκηρυχθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να συζητηθεί θεσμικά το όλο θέμα, όπως άλλωστε πρέπει να συμβαίνει με όλα τα θέματα που αφορούν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τις διαφορές των ομάδων.

Σε κάθε περίπτωση η Σούπερ Λίγκα δεν είναι διατεθειμένη να σηκώσει τους τόνους και να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και ευελπιστεί να λυθεί το θέμα που δημιουργήθηκε, με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μέσα στα όργανα της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα