«Πράσινη» πολιτεία στο ΟΑΚΑ!

«Πράσινη» πολιτεία στο ΟΑΚΑ!

Gazzetta team
«Πράσινη» πολιτεία στο ΟΑΚΑ!

bet365

Να στεγάσει ολόκληρο τον Παναθηναϊκό στον ευρύτερο χώρο του ΟΑΚΑ θέλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κι ετοιμάζει πρόταση προς την πολιτεία, εφόσον αναλάβει την ΠΑΕ.

Μία πρόταση την οποία πρώτος είχε καταθέσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα φαίνεται πως θέλει να επαναφέρει στο προσκήνιο ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ. Μία από τις προτεραιότητές του εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά στη συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο κι αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, είναι το γηπεδικό, που ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια το Τριφύλλι.

Η λύση στην οποία εμφανίζεται να έχει καταλήξει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αυτή της εκμετάλλευσης του ΟΑΚΑ σύμφωνα με το «Goal», τόσο για την ομάδα μπάσκετ, όσο και για το ποδόσφαιρο, ίσως όμως και για τα υπόλοιπα τμήματα του Παναθηναϊκού που θα μπορούσαν να στεγαστούν εκεί.

Έτσι εφόσον αναλάβει το «τιμόνι» της ΠΑΕ θα επιδιώξει να συναντηθεί με τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας ζητώντας να παραχωρηθεί το ΟΑΚΑ στους «πράσινους» για τα επόμενα 20-30 χρόνια, τη στιγμή άλλωστε που ήδη έχει κάνει τις αρχικές επαφές σε ό,τι αφορά το μπάσκετ. Το συγκεκριμένο πλάνο ωστόσο θέλει πλέον να το προχωρήσει και σε ολόκληρες τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, τη στιγμή που παραμένει άγνωστο αν σκέφτεται και το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στον υφιστάμενο χώρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα