«Συμφωνία Κάτσε με Λάτσιο»

Γιώργος Φραδελάκης
«Συμφωνία Κάτσε με Λάτσιο»

bet365

Στην Ιταλία βρίσκεται το μέλλον του Έργκους Κάτσε σύμφωνα με τους Αλβανούς, που αναφέρουν ότι ο μέσος του ΠΑΟΚ τα βρήκε με τη Λάτσιο.

Το στάτους σε λογαριασμό στο facebook που φέρεται να διαχειρίζεται ο ίδιος ο διεθνής άσος κι έκανε λόγο για συμφωνία με τους Ρωμαίους πριν από λίγες ημέρες (ο ΠΑΟΚ το διέψευδε πάντως), αλλά έπειτα από λίγο «κατέβηκε», είναι πιθανό να έχει αρκετή δόση αλήθειας όπως όλα δείχνουν.

Η αλβανική ιστοσελίδα «asport.info» αναφέρει πως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τους ο παίκτης του Δικεφάλου τα έχει βρει με τους «λατσιάλι» και από τον Γενάρη θα αγωνίζεται στη Serie A.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως ενδιαφέρον είχαν δείξει και οι Γκλάντμπαχ, Ουντινέζε, καθώς επίσης κι ότι η τιμή του παίκτη έπεσε αρκετά μετά τη... σιωπηρή τιμωρία του Κάτσε από ΠΑΟΚ όταν δημοσιεύτηκε η φωτογραφία με τη φανέλα του UCK και τέθηκε σε καραντίνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα