Ο Αραβίδης... καίει τον Άρη!

Gazzetta team
Ο Αραβίδης... καίει τον Άρη!

bet365

Tα δύσκολα για τον Άρη συνεχίζονται, καθώς ο πρώην παίκτης του και νυν του Πανιωνίου Χρήστος Αραβίδης ζητεί την αφαίρεση 2 βαθμών λόγω χρεών!

Ο έμπειρος επιθετικός ζητά από τον Άρη να του καταβληθεί το ποσό των 35.000 ευρώ που του χρωστάει από την εποχή που φορούσε τα «κίτρινα». Αυτό δεν συνέβη και έτσι με αίτημα του προς το Τακτικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητάει μεταξύ άλλων την αφαίρεση 2 βαθμών, την απαγόρευση μεταγραφών και την κατακύρωση αγώνων υπέρ των αντιπάλων ομάδων, μέχρι την πλήρη εξόφλησή του.

Αναλυτικά το αίτημα του Αραβίδη έχει ως εξής:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Ο

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

(ΑΡ.24 Κ.Ι.Μ.Π.)

Του Χρήστου ΑΡΑΒΙΔΗ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή κατοίκου Αθήνας.

ΚΑΤΑ

Της ΠΑΕ «ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη κι εκπροσωπείται νόμιμα

______________________________________

Με την υπ’ αρ. 770/2012 απόφασή της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ/Ε.Π.Ο, έγινε δεκτή κατά το πλήρες αιτητικό της, η κατατεθείσα προσφυγή-πρόσκληση προς πληρωμή μου κατά της καθ’ ης, η οποία υποχρεούται βάσει αυτής να μου καταβάλλει το ποσό των 5.000€ νομιμότοκα κατά τα οριζόμενα στο διατακτικό της (ως δεδουλευμένες οφειλές-αποδοχές μου από την παροχή των υπηρεσιών μου), συν την δικαστική δαπάνη εξ ευρώ 300.

Η καθ’ ής ΠΑΕ δεν άσκησε έφεση κατά της απόφασης αυτής, η οποία έχει έτσι καταστεί τελεσίδικη, αφού κοινοποιήθηκε με φαξ στα διάδικα μέρη.

ΕΠΕΙΔΗ η καθ’ ής ΠΑΕ με την ανοχή της ΕΠΟ και κατά παράβασιν του ΚΑΠ υπέβαλε αίτηση υπαγωγής στην διαδικασία του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης συμπεριλαμβάνοντας και την απαίτησή μου βάσει της από 14-8-2013 συμφωνίας εξυγίανσης.

ΕΠΕΙΔΗ η συμφωνία αυτή προέβλεπε το «κούρεμα» της απαίτησής μου στο ποσόν των 35.000 ευρώ που έπρεπε να καταβληθεί, εκτός της προκαταβολής των 5.000 ευρώ σε 3 δόσεις των 10.000 ευρώ εκάστη στις 30-9-2013, 30-10-13 και 30-11-13.

ΕΠΕΙΔΗ όμως αυτή η συμφωνία έχει καταστεί de facto ανακλητέα, καθώς η ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά την καθυστερημένη καταβολή της προκαταβολής και της πρώτης δόσης, αρνείται να μου καταβάλει την δόση 31-10-13 και την δόση 30-11-13.

ΕΠΕΙΔΗ πέραν της μη τήρησής της, η συμφωνία αυτοδικαίως έχει καταργηθεί, μετά την από 24-11-13 απόφαση του ΠΠΘ που ΑΠΕΡΡΙΨΕ την αίτηση υπαγωγής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο άρθρο 99.

ΕΠΕΙΔΗ η τελεσίδικη ως άνω απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής δεν έχει εκτελεσθεί ολικά μέχρι σήμερα από την καθής και οφείλεται μέρος του επιδικασθέντος ποσού ύψους 35.000 ευρώ, καθώς οι τόκοι και τα δικαστικά έξοδα της απόφασης.

ΕΠΕΙΔΗ συντρέχουν οι προϋποθέσεις του ενισχύοντος Κ.Ι.Μ.Π, αρ. 24 παρ. Ε, για την υποβολή της παρούσης ενώπιών σας προς εκτέλεση της απόφασής και την επιβολή των ποινών της παρ.7 και 8 στην υπαίτια ΠΑΕ, αφού έχει παρέλθει διάστημα πέρα των εξήντα (60) ημερών από την τελεσιδικία της.

ΕΠΕΙΔΗ η παρούσα θα αποδειχθεί ως προς τη νόμω και ουσία βασιμότητά της ενώπιών σας, συνημμένα δε υποβάλλω την τελεσίδικη απόφαση της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ/ΕΠΟ.

ΕΠΕΙΔΗ επομένως αυτοδικαίως έχει αρθεί η αντίστοιχη προσωρινή διαταγή που διέτασσε την αναστολή των πειθαρχικών κυρώσεων από το ΤΔΔ/ΕΠΟ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΖΗΤΩ

Να γίνει δεκτή η παρούσα αίτηση, ως νόμω και ουσία βάσιμη.

Να επιβληθεί, κατ’ αρ.24 παρ.7 Κ.Ι.Μ.Π, σε βάρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η ποινή της αφαίρεσης δυο (2) βαθμών και η ποινή της απαγόρευσης μετεγγραφών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση της άνω απόφασης, για το συνολικό ποσό των 35.300 ευρώ νομιμοτόκως.

Σωρευτικά δε, κατ’ αρ.24 παρ.8, να επιβληθεί η ποινή της κατακύρωσης των μελλοντικών αγώνων πρωταθλήματος και κυπέλλου της καθής υπέρ του εκάστοτε αντιπάλου της, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μου.

Να προσδιορισθεί η συζήτηση της παρούσας κατά σύντμησιν των προθεσμιών.

ΑΘΗΝΑ, 25-11-2013 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΤΟΥΝΤΑ

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα