Μίτσελ: «Έχουμε φιλοδοξίες για το ματς!» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Μίτσελ: «Έχουμε φιλοδοξίες για το ματς!» (vids)

bet365

O Mίτσελ αναφέρθηκε στον στόχο του Ολυμπιακού να πάρει κάτι καλό στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν και ζητούμενο είναι να έχουν οι παίκτες του την κατοχή της μπάλας!

Ο Ισπανός προπονητής μετά από πρέσινγκ των δημοσιογράφων για την 11άδα που κατεβάσει με Παρί υπογράμμισε πως «είναι πιθανό να παίξει ο Μπονγκ με τον Χολέμπας στην ίδια πλευρά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω αποφασίσει κάτι τέτοιο». Όσο για τον αγώνα με την γαλλική ομάδα και τους ερυθρόλευκους στόχους επισήμανε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά μία νίκη όμως θα μας φέρει στην πρόκριση. Έχουμε φιλοδοξίες για το παιχνίδι». Κατά τα άλλα ο Μίτσελ είπε για:

Το εάν μπορεί ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρωτοβουλία στον αγώνα: «Εμείς παίζουμε καλά όταν έχουμε την κατοχή. Αυτό το καταφέραμε ως ένα μέρος στο Καραϊσκάκη. Όταν χάσαμε την κατοχή προσπαθούσαμε να την ανακτήσουμε. Αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο. Γνωρίζουμε ότι οι καλύτερες ομάδες χρειάζονται την μπάλα και την κατοχή της, για να κάνουν το παιχνίδι τους. Αυτό θα προσπαθήσουμε κι εμείς να κάνουμε αύριο».

Το κατά πόσον έχει σκέψη να παίξει αλλιώς ο Ολυμπιακός: «Είναι το πιο δύσκολο. Και το επόμενο ματς όμως είναι με δύσκολο αντίπαλο. Όμως είναι το πιο σημαντικό γιατί μπορούμε να προκριθούμε με νίκη. Έχουμε ελπίδες και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Θα παίξουμε με φιλοδοξία και προσδοκίες ώστε να είμαστε επιθετικοί για να κατακτήσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Την παρουσία παικτών που γνωρίζουν το Σαμπιονά και το κατά πόσον θα βάλει Χολέμπας και Μπονγκ: «Δεν θα ετοιμάσω 11αδα σκεπτόμενος εμπειρία ή ηλικία παικτών αλλά με βάση πιο είναι καλύτερο για την ομάδα μας. Για το θέμα του Χολέμπας με τον Μπονγκ το έχω σκεφτεί, αλλά δεν έχω αποφασίσει κάτι. Περισσότερο στις αρχές το σκεφτόμουν παρά στην συνέχεια όσο σκεφτόμουν το ματς. Είναι πάντως πιθανό να παίξει ο Μπονγκ με τον Χολέμπας στην ίδια πλευρά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταλήξει σε κάτι τέτοιο. Αλλά μερικές φορές μπορεί να σας πω και κάποια ψέματα σαν προπονητής...» (γέλια).

Την επιτυχία της Εθνικής: «Είναι μία επιπλέον ώθηση και είναι καλό για την ψυχολογία των παικτών. Είναι καλό ότι θα έχουμε έξι τουλάχιστον Έλληνες παίκτες μας στο Μουντιάλ κι αυτό δείχνει το επίπεδο και του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και το δικό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ»,

Τους δύο αποκλεισμούς με την Ρεάλ στο Παρκ Ντε Πρενς και το εάν είναι και μια προσωπική ρεβάνς: «Δεν το σκέφτομαι αυτό. Έχει φύγει η εποχή που ήμουν παίκτης. Τώρα μόνο προπονώ. Την τελευταία φορά που πήγα στις Βρυξέλλες ως παίκτης έχασα 3-0. Ως προπονητής είδατε τι έγινε. Ελπίζω να επαναληφθεί».

Φουστέρ: «Αποφασισμένοι να πετύχουμε»

Σίγουρος για τις δυνατότητες του Ολυμπιακού και αποφασισμένος παρουσιάστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Νταβίντ Φουστέρ. «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο τον αγώνα, γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε ποδοσφαιριστές μεγάλης ποιότητας. Μας μένει ένα βήμα ακόμα για την επόμενη φάση και είμαστε εδώ αποφασισμένοι να το πετύχουμε.

Είναι πολύ σημαντικό που θα έχουμε μαζί τον κόσμο μας. Θέλουμε μέσα από το παιχνίδι μας να τους δώσουμε ακόμα μία χαρά», τόνισε ανάμεσα στα άλλα ο Ισπανός παίκτης. Για τον πρώτο αγώνα ο Φουστέρ σχολίασε: «Στο Καραϊσκάκη ήμασταν καλοί. Αυτό που μας έλλειπε ήταν η συγκέντρωση και μας κόστισε το αποτέλεσμα. Αυτό είναι που πρέπει αύριο να διορθώσουμε. Ένας αγώνας μπορεί να επηρεαστεί από οτιδήποτε. Πρέπει να είμαστε καλοί σε όλο το ματς.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα και αποτελεσματικοί στην επίθεση. Έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν απέναντι σε μια ομάδα με σπουδαίους παίκτες υψηλής ποιότητας».

Σε ερώτηση που του έγινε για ενδεχόμενη νίκη με δεδομένο πως ήταν παίκτης του Ολυμπιακού στις εκτός έδρας νίκες με Μονπελιέ και Μαρσέιγ απάντησε: «Θα ήταν πολύ ωραίο να νικήσουμε πάλι εδώ, σε αυτήν την χώρα. Γιατί μια νίκη θα μας έδινε και την πρόκριση. Εμείς έχουμε πολλή όρεξη και διάθεση να προσπαθήσουμε να το πετύχουμε».

Για το τι έχει αλλάξει ο Ολυμπιακός, 2,5 μήνες μετά το 1-4 στο Καραϊσκάκη τόνισε: «Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήμασταν ακόμα στην αρχή της χρονιάς. Ως προς την συμπεριφορά μας ως ομάδα, δεν είχαμε εμπεδώσει το στιλ παιχνιδιού του προπονητή μας. Τώρα είμαστε ένα πιο συμπαγές σύνολο και με την πορεία μας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη έχουμε φιλοδοξίες και ελπίζουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά σε θετικό αποτέλεσμα»

Ως προς το μήνυμά του προς τους περίπου 1.800 οπαδούς που θα είναι στην εξέδρα είπε: «Δεν είναι έκπληξη για εμάς αυτό. Οι οπαδοί μας είναι πάντα μαζί. Η υποστήριξή τους είναι πολύ σημαντική. Μας ακολουθούν παντού. Θα θέλαμε με την απόδοσή μας στο αυριανό παιχνίδι να τους δώσουμε ακόμα μια χαρά. Οι οπαδοί μας είναι δίπλα μας και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές γι΄αυτό θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα