Τα θέλει όλα ο Γιαννακόπουλος!

Τα θέλει όλα ο Γιαννακόπουλος!

Gazzetta team
Τα θέλει όλα ο Γιαννακόπουλος!

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζει «μπάσιμο» για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, επιθυμία του ωστόσο είναι να πάρει και τον Ερασιτέχνη.

Ο απόλυτος ηγέτης του Τριφυλλιού, σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αλλά και τα ερασιτεχνικά τμήματα θέλει να γίνει ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ. Τα πάντα θα κριθούν στο ιστορικό ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο, πιθανότατα την Πέμπτη (28/11), όπου θα μάθει για το ακριβές ύψος του χρέους της ΠΑΕ, ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Σε ό,τι αφορά τους «συμπαίκτες» του, έχει ήδη υπάρξει συμφωνία με κινέζικη σύμπραξη εταιριών και μάλιστα στο deal περιλαμβάνεται όλος ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρει το «Goal», ήτοι και ο Ερασιτέχνης, πέραν ποδοσφαίρου και φυσικά μπάσκετ. Θα πρέπει παράλληλα να σημειωθεί πως η συμφωνία του Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τους Κινέζους, έχει προχωρήσει και πέραν του προφορικού, αφού έχουν μπει υπογραφές.

Σχετικά με τις εταιρείες (ή την εταιρεία) που θα συμμετάσχουν στο πρότζεκτ, μία εξ αυτών φέρεται να είναι ο κινεζικός κολοσσός Hutshison Whampoa Limited, μαζί φυσικά με τα παρακλάδια της. Πρόκειται για μία από τις πολλές εταιρίες του δισεκατομυριούχου Λι Κα Σινγκ που είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Ασία και δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς. Λέγεται δε πως μία από τις μικρότερες εταιρείες του, η Chi-net έχει συνεργασία με τη ΒΙΑΝΕΞ για την εξαγωγή φαρμάκων στην Κίνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα