Σοκ στον Αρη με την απόρριψη για το άρθρο 99!

Σοκ στον Αρη με την απόρριψη για το άρθρο 99!

Gazzetta team
Σοκ στον Αρη με την απόρριψη για το άρθρο 99!

bet365

Δυσάρεστα νέα για τον Άρη. Το δικαστήριο αποφάσισε να απορρίψει την αίτηση για υπαγωγή των «κιτρίνων» στο άρθρο 99 κάτι που σημαίνει ότι ο σύλλογος κινδυνεύει με αφανισμό.

Δύσκολες ώρες για τον Άρη αφού δικαστήριο απέρριψε την αίτηση υπαγωγής των «κιτρίνων» στο άρθρο 99. Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να προβούν σε κατάθεση αίτηση αναστολής με στόχο την διατήρηση της προσωρινής διαταγής για πάγωμα των χρεών.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν γίνει, τότε το μέλλον της ομάδας μόνο ευοίωνο δεν θα είναι. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Αρης δεν θα προστατεύεται από τους πιστωτές με αποτέλεσμα όλα τα χρέη της ΠΑΕ να είναι απαιτητά!

Επειδή, όμως, στα ταμεία δεν υπάρχουν χρήματα για να ξεπληρωθούν τα χρέη, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει με κάποια από τα σενάρια να είναι καταστροφικά για την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα