Εντός ομάδας ο Χακόμπο, αλλά εκτός αποστολής

Εντός ομάδας ο Χακόμπο, αλλά εκτός αποστολής

Γιώργος Βροντάκης
Εντός ομάδας ο Χακόμπο, αλλά εκτός αποστολής

bet365

Η τιμωρία του Σανθ Χακόμπο από τον Χουμπ Στέφενς έληξε, όμως, δεν βρίσκεται στην αποστολή για το Καζακστάν.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ που είναι η προτελευταία επί ελληνικού εδάφους, πριν την αναχώρηση για την Αστάνα και το παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του Europa League κόντρα στην Σαχτέρ Καραγκάντι.

Στις προπονήσεις συμμετέχει από σήμερα και ο Χακόμπο, καθώς έληξε η τιμωρία που του επέβαλλε ο προπονητής την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Λόπεθ με ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη και ο Λόρενς με ενοχλήσεις στη γάμπα δεν προπονήθηκαν. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ως βασικοί στον χθεσινό αγώνα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, με χαλαρό τρέξιμο, ασκήσεις στο γυμναστήριο, μασάζ και υδροθεραπείες. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα τεχνικής και τακτικής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα εναντίον της Σαχτέρ Καραγκαντί, η οποία αποτελείται από τους:

Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.

Η αποστολή θα προπονηθεί αύριο το πρωί στην Τούμπα και θα πετάξει στις 13:30 για την Αστάνα με πτήση τσάρτερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα