Ο Καρέλης, ο πάγκος και το τρίτο γκολ!

Ο Καρέλης, ο πάγκος και το τρίτο γκολ!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Ο Καρέλης, ο πάγκος και το τρίτο γκολ!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την υγεία που βγάζει ο Παναθηναϊκός, για τον αλτρουισμό του Μπεργκ και για τις λύσεις που έδωσε ο Καρέλης!

Να λοιπόν, που ο Παναθηναϊκός αποκτάει ταυτότητα, αρχίζει να ρολάρει, αρχίζει να αντιδράει ακόμα και όταν δέχεται γκολ και μάλιστα και σε ματς που έπαιζε μεν στην έδρα του, αλλά χωρίς κόσμο. Μπορεί η νίκη επί του ΠΑΣ να είχε την υπογραφή «Καρέλης», μπορεί να ήρθε πιο δύσκολα απ΄ότι δείχνει το τελικό 3-1, αλλά αυτό που βλέπουμε είναι μία ομάδα, που έχει πλέον πολλά καλά διαστήματα στην διάρκεια του αγώνα και τότε χαίρεσαι να την βλέπεις. Φυσικά τα προβληματάκια στην άμυνα παραμένουν.

Στην πρώτη σοβαρή φάση που έκαναν τα Γιάννενα σκόραραν κιόλας έκαναν το 1-1 και τότε δυσκόλεψαν τα πράγματα. Ο Γιάννης Αναστασίου που παρουσιάζει έναν Παναθηναϊκό, που βγαίνει ωραία στην επίθεση, σήμερα έδωσε για άλλη μία φορά και ρεσιτάλ από τον πάγκο, αφού και οι τρεις του αλλαγές του βγήκαν. Θέλω να σταθώ κυρίως σε δύο πράγματα από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ, που μου έκαναν ιδιαίτερα θετική εντύπωση.

Το πρώτο είναι, ότι για άλλο ένα παιχνίδι τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο και όλα τα έδωσαν και άλλαξαν την εικόνα του αγώνα αποδεικνύοντας, ότι ο Αναστασίου έχει δίκιο όταν λέει ότι όλους θα τους χρειαστεί. Και ο Καρέλης με την μία γκολάρα, που έβαλε και το δεύτερο που ήταν πιο εύκολο και ο Αντζαγκούν με τις απρόβλεπτες κινήσεις του και ο Κουτρουμπής που ήταν εξαιρετικός στην άμυνα, έσπρωξαν την ομάδα προς τη νίκη.
Το δεύτερο που δείχνει την υγεία, που βγάζει η ομάδα από τα αποδυτήρια φαίνεται στο τρίτο γκολ.

Ο Μπέργκ μπορεί να τελειώσει μόνος του την φάση και να σκοράρει για δεύτερη φορά, αλλά για να σιγουρέψει το γκολ το δίνει στον Καρέλη. Ο Σουηδός έβαλε πάνω από τον εαυτό του την ομάδα. Ποιος ; Ο Μπέργκ που είναι ότι πιο ποιοτικό διαθέτει αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός. Μπορεί σε πολλούς να μην έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά για μένα αυτό το τρίτο γκολ εξηγεί και γιατί η ομάδα σε κάθε ματς βελτιώνεται και δείχνει ότι αλλάζει μία νοοτροπία που έκανε κακό στην ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.