«Δεν ήξερε η διοίκηση του Πανιωνίου;»

Gazzetta team
«Δεν ήξερε η διοίκηση του Πανιωνίου;»

bet365

Ο Στέλιος Αποσπόρης μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Πανιώνιο και... αναρωτήθηκε για ποιο λόγο η διοίκηση πήρε τις τύχες της ομάδας, αφού ήξερε ότι είναι οριακή η κατάσταση.

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου μίλησε στον Sentra FM για τα προβλήματα που έχει η ομάδα, τη διοίκηση, τους παλαίμαχους και τους οπαδούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αποσπόρης:

Για την κατάσταση στον Πανιώνιο: «Την μοίρα μας, την φτιάχνουμε μόνοι μας. Ο Πανιώνιος είναι ένα ιστορικό σωματείο, με τεράστια προσφορά που την συνεχίζει και σήμερα. Μεγάλα σωματεία και η Εθνική έχουν στελεχωθεί από παίκτες που ήταν στον Πανιώνιο. Υπάρχουν άνθρωποι του Πανιωνίου που δεν ασχολούνται με τα διοικητικά αλλά ενημερώνονται και τα συζητάνε»

Για την διοίκηση της ομάδας: «Η τελευταία θέση της διοίκησης, όποιος θέλει να κάνει προσφυγή και να φύγει που ειπώθηκε και στον Τύπο αποτυπώνει την φιλοσοφία της. Οι παίκτες δεν το ήξεραν περίμεναν την επίσημη θέση της διοίκησης;

Από την στιγμή που δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα δεν το ήθελαν τα παιδιά. Η διοίκηση το έκανε για τις εντυπώσεις για να δείξει ότι είναι οριακή η κατάσταση. Αυτή η διοίκηση είναι πρόσφατη και έδωσε μεγάλο αγώνα για να πάρει τις τύχες της ομάδας. Δεν ήξεραν ότι είναι οριακή η κατάσταση; Είναι σαν να πάω εγώ να δηλώσω ότι πάω να γίνω γιατρός και θέλω τον ασθενή να είναι νεκρός. Αν ξέρουν ότι είναι οριακή η κατάσταση και δεν μπορούν να ανταποκριθούν γιατί ήθελαν να πάρουν την τύχη της ομάδας;»

Για το πότε δημιουργήθηκαν τα οικονομικά προβλήματα: «Τα προβλήματα δημιουργήθηκαν στην διοίκηση του Βεντουρη και Τσολακάκη, που πήραν την ομάδα καθαρή και με ταμείο. Μετά ήρθε ο κ. Τσακίρης και αντί να κάνουν μια σωστή οικονομική πολιτική πήγαν και έκαναν συμβόλαια σε προπονητές 600 και 700 χιλιάρικα, μεταγραφές και απίστευτη σπατάλη. Χρεώθηκε το σωμάτιο εκατομμύρια. Ο Τσάβαλος ήρθε με την «ταμπέλα» εμείς θα κάνουμε σωστή οικονομική διαχείριση, όμως στην ουσία είμαστε στο ίδιο σκαλοπάτι. Δεν ξέρουμε που είναι τα λεφτά του σωματίου, γιατί έχουν μπει λεφτά και δεν ξέρει κανείς που πάνε»

Για τους παλαίμαχους: « Ο Λίμα και ο Μανίκας, έχουν δώσει μεγάλη βοήθεια. Δεν ξέρω αν έχουν απευθυνθεί σε όλους που δεν ήθελαν να βοηθήσουν. Είχαν πει στον Μπαλάφα και σε διάφορους. Το θέμα δεν να απευθύνεσαι σε κάποιον άλλο για να σε βοηθήσει, το θέμα είναι τι κάνεις εσύ ο ίδιος για να βοηθήσεις το σωματείο»

Για τους «Πάνθηρες»: «Οι Πάνθηρες παίζουν ρόλο θεματοφύλακα στην ιστορία του Πανιωνίου. Έχουν λόγο και έχουν και ευθύνη, είναι αγνά παιδιά που έχουν σαν σκέψη την ύπαρξη του σωματίου με ανιδιοτέλεια και κόστος και δικές του θυσίες»

Για τα παράπονα προς τη διοίκηση: «Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες, ο φίλαθλος έχει συνήθεια να ρίχνει την ευθύνη στην διοίκηση, ότι κάτι δεν έγινε καλά αλλά πάντα είναι στην εξέδρα πάντα βοηθά. Υπάρχει ένα μερίδιο ευθύνης, γιατί πίστεψαν κάποιες υποσχέσεις που δεν έγιναν. Θα έκαναν μια συνάντηση με την διοίκηση για να ζητήσουν τον λόγο Πάνθηρες»

Για το ποια είναι η λύση κατά την γνώμη του: «Θα πρέπει να μαζευτούν όλοι οι Πανιώνιοι ακόμα και ο Τσακίρης, είναι μια ομαδική λύση. Ανεξάρτητα αν λέει ο Κώστας ότι δε με ενδιαφέρει, η αγάπη του για την ομάδα είναι μεγάλη. Να γίνει μια σύσκεψη και να δώσει ο καθένας μια βοήθεια να μην διαλυθεί η ομάδα όπως η ΑΕΚ. Στον Πανιώνιο αν φτάσουμε στο σημείο να υποβιβαστούμε, δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει κάποιος να την στηρίξει την ομάδα. Είναι μεγάλο το χρέος αλλά όχι τόσο που δεν καλύπτεται. Όποιος πάρει την ευθύνη πρέπει να βγει μπροστά στον κόσμο»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα