«Ο Μήτρογλου μπορεί σε μεγάλη ιταλική ομάδα»

«Ο Μήτρογλου μπορεί σε μεγάλη ιταλική ομάδα»

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Μήτρογλου μπορεί σε μεγάλη ιταλική ομάδα»

bet365

Την άποψη πως ο Μήτρογλου μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε μεγάλη ιταλική ομάδα κατέθεσε ο μάνατζερ FIFA, Λορέντσο Ντελισάντι.

Ο Λορέντσο Ντελισάντι, ατζέντης της FIFA, μιλώντας στο tuttomercatoweb.com μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μήτρογλου. Ερωτηθείς για το κατά πόσον έχει τα φόντα να παίξει στην Ιταλία είπε: «Η ιστορία του Κώστα Μήτρογλου έχει ως εξής: ο παίκτης ανακαλύφθηκε από εμένα και τον Ίλια Ίβιτς στη Γερμανία, με τον Ολυμπιακό να τον αγοράζει. Πάντα είχε την αίσθηση του γκολ και όπου και να έπαιξε, σκόραρε».

Στην συνέχεια τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και έχει σπουδαία φυσική κατάσταση. Προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να παίξει στην Ιταλία. Ακόμα και στις πρώτες 6-7 ομάδες. Μπορεί να σταθεί σε μεγάλη ιταλική ομάδα, παρόλο που δεν νομίζω ότι θα πετύχει 15-20 γκολ που έχει έως τώρα στην Ελλάδα. Ανάμεσα στους Έλληνες και τους Ιταλούς αμυντικούς, υπάρχει μεγάλη διαφορά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα