«Τώρα θα δείτε τον καλύτερο Πράνιτς»

«Τώρα θα δείτε τον καλύτερο Πράνιτς»

Gazzetta team
«Τώρα θα δείτε τον καλύτερο Πράνιτς»

bet365

Σίγουρος πως από εδώ και πέρα η παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλύτερη, εμφανίστηκε ο μέσος του Παναθηναϊκού Ντάνιελ Πράνιτς

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στην κλήση του στην Εθνική λέγοντας πως δεν περίμενε να υπάρξει, ενώ αναφορικά με τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα επισήμανε πως επειδή θα είναι χωρίς φιλάθλους, χρειάζεται περισσότερη προσοχή. Αναλυτικά μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε:

Για την επιστροφή του στην Εθνική Κροατίας:

«Δεν περίμενα ότι θα παίξω στην Εθνική Κροατίας, αλλά δύο ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον Άρη- όπου δεν έπαιξα- με πήρε τηλέφωνο ο προπονητής της Εθνικής ομάδας και με ρώτησε για τη γνώμη μου αναφορικά με την επιστροφή μου στην Κροατία. Με ρώτησε αν είμαι έτοιμος, γιατί υπήρχαν κάποια προβλήματα στην αριστερή πλευρά... Είμαστε πολύ καλοί φίλοι, γιατί έχουμε αγωνιστεί μαζί στην Εθνική ομάδα και δεν μπορούσα να του πω όχι. Αποφάσισα να βοηθήσω την ομάδα, να επιστρέψω και στο τέλος όλα πήγαν καλά. Πήραμε την πρόκριση για τη Βραζιλία και όλοι είναι χαρούμενοι. Φυσικά κι εγώ».

Για το αν έχει πλέον μεγαλύτερο κίνητρο να διακριθεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αφού ακολουθεί το καλοκαίρι το Παγκόσμιο Κύπελλο:

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό είναι να είμαι έτοιμος για όλους τους αγώνες του Παναθηναϊκού και πρέπει να πω ότι δεν περίμενα να είμαι τόσο έτοιμος, μετά από λίγες μόνο εβδομάδες που βρίσκομαι εδώ. Στα δύο τελευταία παιχνίδια με την Εθνική Κροατίας αισθάνθηκα να έχω πολλή δύναμη στο παιχνίδι μου και τώρα μπορώ να πω ότι είμαι 100% έτοιμος για να παίξω ενενήντα λεπτά. Από εδώ και πέρα θα δείτε τον καλύτερο εαυτό του Ντάνιελ Πράνιτς. Ελπίζω να βοηθήσω πολύ τον Παναθηναϊκό με την εμπειρία μου και φυσικά για μένα είναι σημαντικό να είμαι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για την πρόκριση της Ελλάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου:

«Είμαι χαρούμενος γι' αυτούς. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε χώρα να προκρίνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το ίδιο ισχύει και για την Ελλάδα. Παίζω εδώ και είναι καλό για το ποδόσφαιρο της χώρας. Ελπίζω να τα πάνε καλά στη Βραζιλία, να περάσουν στην επόμενη φάση, αλλά ελπίζω να μην τους αντιμετωπίσουμε. Τους εύχομαι ότι καλύτερο στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου:

«Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω σε ένα άδειο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι κακή η ατμόσφαιρα, ωστόσο είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο. Πρέπει να προετοιμαστούμε πνευματικά γι' αυτό το παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί παίζουμε στο σπίτι μας. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Θέλουμε να κερδίσουμε, να δείξουμε σε όλους ότι είμαστε ο Παναθηναϊκός και ότι στην έδρα μας, είμαστε το αφεντικό. Σκέφτομαι πάντα θετικά. Χωρίς τους οπαδούς μας, θα είναι πολύ πιο δύσκολο, όμως πρέπει να δείξουμε σε όλους ότι μπορούμε και θα το κάνουμε. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας, όπως κάναμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Αν το κάνουμε αυτό, έχουμε καλή οργάνωση και είμαστε ήρεμοι στο παιχνίδι μας, σκεπτόμενοι θετικά, τότε θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όλα εξαρτώνται από εμάς και στο γήπεδο πρέπει να είμαστε η ομάδα που ήμασταν στα προηγούμενα παιχνίδια. Τότε όλα θα πάνε καλά. Περιμένω ότι θα πάρουμε τη νίκη και τίποτα άλλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα