Ευρώ-Μαρσέιγ με «τριάρα» (vid)

Ευρώ-Μαρσέιγ με «τριάρα» (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ευρώ-Μαρσέιγ με «τριάρα» (vid)

bet365

Εμφατικό πέρασμα της Ολιμπίκ από την Κορσική (3-1 την Αζαξιό) που τη φέρνει στο -2 από την 3η θέση.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου επιστρέφει με το ταξίδι στο «Εμιρεϊτς» μπορεί να μην έχει τύχη, αλλά λίγο πριν την αναμέτρηση με την Αρσεναλ, η Μαρσέιγ ταξίδεψε στην Κορσική, όπου κόντρα στην Αζαξιό έβγαλε τον καλύτερο εαυτό της και πέρασε με το εμφατικό 3-1. Η εν λόγω νίκη την έφερε και πάλι σε ευρωπαϊκή θέση και μόλις στο -2 από το σεντόνι και τη Μονακό.

Οι Μαρσεγιέζοι ήταν εξαιρετικοί και πριν συμπληρωθεί καν η ώρα αγώνα, είχαν καθαρίσει, με μπροστάρη τον Ζινιάκ που πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Ο Γάλλος επιθετικός μάλιστα είχε ξεκινήσει το ματς με δοκάρι. Το 0-1 πάντως το έκανε ο άλλος σούπερ της βραδιάς. Ο Παγιέτ άνοιξε το σκορ με πλασέ στην κίνηση (27’), ενώ είχε την ασίστ για το τρίτο γκολ που ήρθε με προβολή του Τοβάν (58’).

Ενδιάμεσα, ο Περοζό (31’) είχε ισοφαρίσει για την Αζαξιό με ωραία κεφαλιά ψαράκι, αλλά στο 38’ ο Ζινιάκ με κοντρόλ και βολ πλανέ έξω από την περιοχή και με το σώμα προς την αντίθετη κατεύθυνση, κρέμασε τον Οτσόα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή απόδοση και σπατάλησαν κάμποσες ακόμα κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνουν επικίνδυνα το σκορ. Ας όψεται η αστοχία τους και ο Οτσόα.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα