Καψόνι Σαββίδη part 2!

Καψόνι Σαββίδη part 2!

Απόστολος Παγώνης
Καψόνι Σαββίδη part 2!

bet365

Ούτε στο στρατό τόσα καψόνια σε μια μέρα! Ο Ιβάν Σαββίδης αφού ζήτησε όλους τους παίκτες να είναι στην Τούμπα και συνέχεια μόνο τους αρχηγούς, μετά από 4,5 ώρες αποφάσισε να μην μιλήσει ούτε σε αυτούς.

Η σύνδεση μέσω skype μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και παικτών δεν έγινε ποτέ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αφού μάζεψε όλους τους παίκτες στην Τούμπα, όπως σας ενημερώσε το gazzetta.gr το μεσημέρι και τους είχε στην αναμονή αποφάσισε την πρώτη φορά να μην μιλήσει σε όλους, παρά μόνο στους τρεις αρχηγούς. Οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Κατσουράνης, αφού περίμεναν 4,5 ώρες ενημερώθηκαν από τους Βρύζα και Τσιστιάκοφ ότι ο μεγαλομέτοχος άλλαξε άποψη και δεν θα τους μιλήσει.

Το δεύτερο καψόνι λοιπόν σε μια μέρα από τον Ιβάν Σαββίδη που θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ώρες για να δει το παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και να συζητήσει με την διοίκησή του όλα τα θέματα που κλυδωνίζουν και πάλι το σωματείο. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου ενδεχομένως να μιλήσει με το ποδοσφαιρικό τμήμα πιθανότατα την Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα