Το σχέδιο απομάκρυνσης και ο Καρνέζης!

Το σχέδιο απομάκρυνσης και ο Καρνέζης!

Απόστολος Παγώνης
Το σχέδιο απομάκρυνσης και ο Καρνέζης!

bet365

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις ΠΑΟΚ Χακόμπο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας που είναι σε έξαλλη κατάσταση κατηγορεί τους ιθύνοντες της ΠΑΕ για σχέδιο απομάκρυνσής του, αλλά και για το γεγονός ότι θέλουν να φέρουν τον Καρνέζη.

Ο Σανθ Χακόμπο μετά την απόφαση να τεθεί στο περιθώριο μέχρι την απολογία του έφερε την έκρηξη του Ισπανού γκολκίπερ. Ο Χακόμπο κατηγορεί τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, αλλά και το τεχνικό τιμ για σχέδιο απομάκρυνσης του από την ομάδα. Μάλιστα φέρεται να έχει πει ότι θέλουν στον Δικέφαλο να φέρουν τον Καρνέζη. Ο μάνατζερ του Χακόμπο βρίσκεται σε ανοιχτεί γραμμή με τους Βρύζα και Τσιστιακόφ προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα που προέκυψε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα