Το άλλο πρόσωπο του Κριστιάνο

Gazzetta team
Το άλλο πρόσωπο του Κριστιάνο

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε σε ερωτήσεις παιδιών με λευχαιμία και τόνισε ότι θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ρονάλντο ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Εl Partido de la 12», όπου το ρόλο των δημοσιογράφων είχαν μικροί θαυμαστές του που πάσχουν από λευχαιμία. Ο CR7 απάντησε στις ερωτήσεις του και δήλωσε απόλυτα χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά:

Είσαι στην καλύτερη φόρμα σου αυτή την στιγμή;

«Ναι, τα πάω καλά σε προσωπικό επίπεδο και με την ομάδα μου και στην Εθνική μου επίσης».

Νιώθεις αγάπη από τους οπαδούς της Ρεάλ;

«Πάρα πολύ. Αυτή είναι η πέμπτη μου σεζόν στη Ρεάλ. Είναι δύσκολο να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Η αλήθεια είναι ότι δεν ένιωθα όπως όλοι νόμιζαν και βρήκα την θέση μου στο γήπεδο μετά από μερικά χρόνια. Αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι ίσως εγώ έκανα λάθος. Τώρα είμαι 100% χαρούμενος. Είναι ένα όνειρο κάθε φορά που μπαίνω στο Μπερναμπέου, οι άνθρωποι πραγματικά με αγαπούν. Θέλω να μείνω εδώ για πολλά χρόνια και να εξαντλήσω το συμβόλαιο μου, δεν υπάρχει άλλη ομάδα όπως η Ρεάλ».

Μαντεύω ότι θα ήθελες να τελειώσεις την καριέρα σου στην Ρεάλ;

«Ναι, πιθανότατα. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, βολεύεσαι και έχεις κίνητρο για να τα πας καλά, ανησυχείς λιγότερο για το μέλλον. Αυτή την στιγμή νιώθω ότι θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ γιατί είμαι χαρούμενος. Μου αρέσει να μείνω στη Ρεάλ, να παίζω στο καλύτερο σύλλογο του κόσμου και δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα