Μάντζιος: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»

bet365

Αφού αρχικά είπε πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, στην συνέχεια ο τεχνικό του Πανθρακικού Άκης Μάντζιος μιλώντας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τους Πειραιώτες επισήμανε πως οι παίκτες του δεν έχουν να χάσουν τίποτα.

Για την ακρίβεια όπως ξεκαθάρισε έχουν μόνο να κερδίσουν από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αναλυτικά ο Μάντζιος μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:

«Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην πιο δυνατή ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα είναι δύσκολο σε έναν ιδιαίτερα φορμαρισμένο Ολυμπιακό. Είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα παίζει μόνος του, έχει πολύ καλούς παίκτες και εμείς έχουμε δείξει ότι είμαστε υπολογίσιμος αντίπαλος. Έτσι, θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για τη διαφορά δυναμικότητας:

«Είναι ένα ματς που δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Μόνο οφέλη έχουμε και πιστεύω ότι τα παιδιά θα παίξουν χωρίς άγχος. Ο Ολυμπιακός σίγουρα είναι το φαβορί αλλά εμείς είμαστε μια υπολογίσιμη ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε κάτι».

Για το χρειάζεται η ομάδα για ένα τέτοιο ματς:

«Θέλω να παρουσιαστούμε όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Μια ομάδα που έχει οργάνωση στο παιχνίδι της και τακτική πειθαρχία είναι τα στοιχεία που χρειάζονται και πιστεύω ότι η ομάδα βάσει εικόνας δεν έχει πάρει όσα αξίζει. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο βάθος, παίζει καλό ποδόσφαιρο, θέλει μεγάλη υπομονή. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ. Χρειάζεται συγκέντρωση».

Για το πώς αντιμετωπίζει η πόλη το παιχνίδι:

«Σίγουρα θα παίξει μεγάλο ρόλο η πόλη. Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο όπως και με τον ΠΑΟΚ και ελπίζω να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να έχουμε και εμείς οφέλη από το παιχνίδι του Σαββάτου».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα