«Κάρα» μετά το Μουντιάλ για Παναθηναϊκό

«Κάρα» μετά το Μουντιάλ για Παναθηναϊκό

Μάκης Σταθάτος
«Κάρα» μετά το Μουντιάλ για Παναθηναϊκό

bet365

Αποφασισμένοι να πείσουν τον Γιώργο Καραγκούνη να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, φέρονται οι άνθρωποι του τριφυλλιού».

Το περασμένο καλοκαίρι δεν έγινε η μεγάλη επιστροφή του «Κάρα» στο «τριφύλλι», ωστόσο δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί το ερχόμενο. Στον Παναθηναϊκό εξετάζουν το ενδεχόμενο να φέρουν τον 36χρονο άσο μετά το Μουντιάλ.

Μια τέτοια κίνηση θα απέφερε κέρδη όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ ο ίδιος ο Καραγκούνης θα είχε την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του. Οι Γιάννης Αναστασίου, Δημήτρης Σαραβάκος και Νίκος Νταμπίζας αισιοδοξούν πως αυτό το καλοκαίρι θα καταφέρουν να τον πείσουν να επιστρέψει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα