Δεν κρατιέται ο Μήτρογλου

Δεν κρατιέται ο Μήτρογλου

Μάκης Σταθάτος
Δεν κρατιέται ο Μήτρογλου

bet365

Φόρα έχει πάρει ο Κώστας Μήτρογλου και ποιος τον σταματά! Ο διεθνής επιθετικός ξεκαθάρισε στον Μίτσελ ότι θέλει να παίξει απέναντι στον Πανθρακικό.

Οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και ενσωματώθηκαν αμέσως στις προπονήσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται στην Κομοτηνή το Σάββατο απέναντι στον Πανθρακικό, ενώ στη συνέχεια θα πάνε στη Γαλλία για το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μήτρογλου πάντως, δεν δείχνει να καταλαβαίνει από κούραση και είπε στον προπονητή του ότι θέλει να παίξει απέναντι στον Πανθρακικό. «Κόουτς, θέλω να παίξω. Είμαι 25 χρονών, νιώθω μια χαρά, οπότε γιατί να μην παίξω;», φέρεται να είπε στον Ισπανό τεχνικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα