Ήταν όλοι τους υπέροχοι!

Ήταν όλοι τους υπέροχοι!

Φώτης Καρακούσης
Ήταν όλοι τους υπέροχοι!

bet365

Έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, πήραν την πρόκριση για το Μουντιάλ και το gazzetta.gr τους... ακτινογραφεί. Και οι 14 του Σάντος ήταν υπέροχοι και ετοιμάζονται να το δείξουν και στην Βραζιλία.

Και όμως φτάσαμε στο σημείο να προκρινόμαστε σε τελική φάση Μουντιάλ και να λέμε πως δεν έγινε και τίποτα. Αυτό το απίστευτο το έχουν καταφέρει οι παίκτες της Εθνικής και συνεχίζουν. Τα παιδιά του Σάντος θα δώσουν το παρών και στην Βραζιλία, καθώς στο Βουκουρέστι έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα. Πέτυχαν το γκολ, δέχθηκαν ένα τυχερό τέρμα και πλέον ετοιμάζονται να δείξουν στην χώρα του καφέ πως είναι έτοιμοι για πολλά.

Το gazzetta.gr... ακτινογραφεί τα παλικάρια του Σάντος, σε ένα ματς όπου όλοι ήταν υπέροχοι χωρίς την παραμικρή υπερβολή.

Ορέστης Καρνέζης: Δεν δέχθηκε μεγάλη πίεση, αλλά όταν χρειάστηκε ήταν εκεί, σε μία ακόμα μεστή εμφάνιση του τερματοφύλακα της Γρανάδα. Στο γκολ της Ρουμανίας φυσικά και δεν έφταιγε καθόλου και συνολικά ο Καρνέζης έδειξε πως παρότι δεν παίζει με την ομάδα του, είναι με διαφορά ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας.

Χοσέ Χολέμπας: Ίως το καλύτερό του παιχνίδι με την Εθνική ομάδα. Αμυντικά δεν άφησε να περάσει τίποτα, ενώ βγήκε και μπροστά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο ξεκίνημα. Ο Χολέμπας χρωστούσε στον εαυτό του μια τέτοια εμφάνιση και την έκανε στο πιο κρίσιμο παιχνίδι...

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Ο άνθρωπος δεν είναι τυχαίο το ότι παίζει στην Ντόρτμουντ. Δεν χρειάστηκε να κάνει την μεγάλη επέμβαση, γιατί πολύ απλά δεν άφησε τους αντιπάλους του να κάνουν την ευκαιρία. Με αμυντικούς όπως ο Παπασταθόπουλος μπορούμε να ελπίζουμε πως στην Βραζιλία δεν θα πάμε απλά για την συμμετοχή...

Δημήτρης Σιόβας: Τα ίδια ισχύουν και για τον έναν από τους δύο άτυχους της βραδιάς. Τον Δημήτρη Σιόβα που δεν είχε κανένα πρόβλημα με τους Ρουμάνους... καθαρίζοντας όλες τις σέντρες των αντιπάλων του.

Βασίλης Τοροσίδης: Δύο φορές άτυχος ο Τοροσίδης σήμερα. Αρχικά προσπαθώντας να διώξει έβαλε ένα αυτογκόλ που απλά δεν υπάρχει, ενώ στην συνέχεια τραυματίστηκε και βγήκε έξω. Αν δεν είχε μπει το αυτογκόλ, η παρουσία του θα ήταν επίσης θετική, αλλά από την άλλη από την στιγμή που προκριθήκαμε δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με την άσχημη στιγμή.

Γιάννης Μανιάτης: Κέρδισε τις περισσότερες αν όχι όλες τις μάχες του στο κέντρο. Ήταν ο παίκτης που δεν άφησε τους Ρουμάνους να κάνουν παιχνίδι, πραγματοποιώντας μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Αλέξανδρος Τζιόλης: Για ένα ακόμα ματς ο Τζιόλης μπορεί να μην φάνηκε, όμως ήταν από τους πιο χρήσιμους παίκτες της ομάδας. Κάτι θα ξέρει ο Σάντος που προτιμά να τον έχει στην βασική ενδεκάδα. Δεν έχασε σχεδόν καμία μάχη, ενώ με την ηρεμία τους ηρεμούσε συνολικά την ομάδα όταν χρειαζόταν.

Γιώργος Καραγκούνης: Είναι γεννημένος για να παίζει ποδόσφαιρο και λατρεύει να το κάνει με την Εθνική. Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Γιώργος Καραγκούνης απέδειξε πως δεν έχει απολύτως καμία σημασία ποια ημερομηνία γράφει η ταυτότητά του, από την στιγμή που ο ίδιος έχει την ίδια τρέλα, όπως και την πρώτη φορά που έπαιξε ποδόσφαιρο. Στο γκολ που ουσιαστικά μας έδωσε την πρόκριση, έβγαλε μαγική μπαλιά στον Μήτρογλου και ετοιμάζεται να τελειώσει την τεράστια καριέρα του στα γήπεδα της Βραζιλίας, αν και έτσι όπως το πάει μπορεί να συνεχίσει και μέχρι τα πενήντα, δεν μασάει...

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Δεν έβαλε το... χρυσό γκολ όπως μας έχει συνηθίσει, αλλά με την παρουσία του δεν άφησε τους Ρουμάνους αμυντικούς και μέσους να βγουν μπροστά, ενώ ο ίδιος αρκέστηκε περισσότερο στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Γιώργος Σαμαράς: Μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση του επιθετικού της Σέλτικ. Κράτησε την μπάλα όσο θα ήθελε ο Σάντος, πίεσε τους αντιπάλους του και αν ήταν λίγο πιο εύστοχος θα μπορούσε να πετύχει και ένα γκολ. Όμως για να τα βάζουμε έχουμε άλλους, οπότε την δουλειά που πρέπει, την κάνει και με το παραπάνω ο Σαμαράς.

Κώστας Μήτρογλου: Θέλει μόνο μία φάση, όχι άλλη. Μία του φτάνει και του περισσεύει. Ο Μήτρογλου βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και το έδειξε και στο Βουκουρέστι. Πήρε την μαγική μπαλιά του Καραγκούνη, έκανε το πλασέ τεράστιου επιθετικού και έστειλε την Εθνική στην Βραζιλία. Ε τι άλλο να έκανε;

Κώστας Μανωλάς: Στα λεπτά που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Σιόβα η Ρουμανία πίεζε αλλά ο Μανωλάς με το άλμα του έδιωξε την μπάλα όσες φορές χρειάστηκε και σίγουρα το πρόσημο ήταν θετικό.

Ανδρέας Σάμαρης: Αντικατέστησε τον Καραγκούνη και έκανε αυτό που του ζήτησε ο Σάντος, προσθέτοντας το όνομά του σε αυτούς που έκαναν το όνειρο πραγματικότητα.

Λουκάς Βύντρα: Κλήθηκε να μπει στη θέση του τραυματία Τοροσίδη και δεν είχε κανένα πρόβλημα να κόψει όσες φορές χρειάστηκε τους αντιπάλους τους.

 

Τελευταία Νέα